Om oss

Välkommen till GlobalWorker, den smidiga lösningen för svenska frilansare som strävar efter att arbeta och fakturera internationellt. Globalworker är startat av två erfarna experter inom finans och HR i Sverige.  GlobalWorker har över 20 års samlad erfarenhet av att omdefiniera hur frilansare navigerar i den globala arbetsmarknaden.

Vår plattform är skapad för att göra internationell fakturering mindre komplicerad. Genom att skicka sina fakturor till GlobalWorker kan frilansare överlåta hanteringen och säkerställandet av tidig betalning av oss. Detta befriar frilansare från den administrativa bördan som kommer med att driva ett eget företag, vilket möjliggör att de kan fokusera fullt ut på sina expertområden.

GlobalWorkers centrala vision är att göra det möjligt för svenska frilansare att omfamna den digitala nomadlivsstilen utan kravet att starta ett eget företag för att kunna fakturera. Vi erbjuder friheten att ta sig an tillfälliga uppdrag och arbeta var som helst i världen, samtidigt som vi levererar enastående flexibilitet.

Anslut dig till GlobalWorker-communityn och utforska en värld av möjligheter. Oavsett om du är en erfaren frilansare eller nybörjare på din globala karriärresa fungerar vår plattform som din pålitliga partner för att navigera genom det ständigt föränderliga landskapet av distansarbete.

GlobalWorker – Där Fakturering är Enkelt, Möjligheterna Obegränsade och din Karriär inte känner några Gränser.