Fakturera utomlands som egenanställd

PayPal - Överallt

Du kan handla på tusentals webbplatser över hela världen och föra över pengar till vänner och familj nästan var än de bor. Med PayPal-appen kan du hålla koll på kontot från mobil och platta.

Globalworker 2.0

Vill ha din lön till ett PayPal-konto? Då fixar vi det.

Registrera PayPal

Globalworker 2.0

Säkrare Tryggare

Känn dig trygg när du handlar. PayPal krypterar dina betalnings uppgifter. PayPals köp skydd kan dessutom skydda dina köp om de t.ex. inte kommer fram eller inte stämmer överens med beskrivningen, förutsatt att några få villkor är uppfyllda.

Globalworker 2.0

Oftast Ingen avgift

Det kostar inget att skapa ett PayPal-konto eller att köpa något med PayPal, så länge ingen valutaomvandling behövs. Avgifter för internationella transaktioner kan tillkomma. PayPals växelavgifter kan tillkomma vid valutaomvandling. Avgifter för andra betalningar kan tillkomma.

Utöka dina inkomster tillsammans med oss!

Har du en blogg eller driver du en online verksamhet? Vill du tipsa andra frilansare om vår tjänst?
Med vårt affiliate program tjänar du pengar på att värva medlemmar med ett enkelt klick.

  • VAT-Nummer
  • Fakturera
  • Svensk Support
  • English Support
× Send

VAT & Moms

Om din kund befinner sig i ett land som ingår i EU, (Europeiska unionen) så ber vi dig att fylla i kundens VAT-nummer när du registrerar din kund i vårt faktura-system. Orsaken är att vi inte lägger på någon moms beroende på att det är ingen moms mellan länder inom EU och vissa andra länder. Mer information hittar du på VAT Notice 701/49: finance.