Fakturera utomlands som egenanställd
Landinformation
Albanien
Huvudstad: Tirana

CareerJET är en sökmotor som kartlägger ett omfattande urval av jobberbjudanden, genom att lista jobberbjudanden världen över i en enda databas.
Sök jobb

Sök Jobb - 8 Siter

Här är en lista över populära webbplatser där du kan söka jobb i Australien:

Det är viktigt att komma ihåg att försöka använda flera olika webbplatser och att anpassa din ansökan och ditt CV för att öka dina chanser att hitta lämpliga jobb i Australien.

Tirana, Albaniens huvudstad:

Här är 10 svenska företag som finns i Albanien med lite information om varje företag:

 1. Ericsson – Ericsson är ett svenskt telekomföretag som har haft en närvaro i Albanien sedan 2006. Företaget erbjuder en rad telekomtjänster, inklusive mobiltelefoni, fast telefoni, internet och datakommunikation.
 2. Volvo – Volvo är ett svenskt fordonsföretag som har haft en närvaro i Albanien sedan 1994. Företaget erbjuder en rad lastbilar, bussar och personbilar.
 3. Tetra Pak – Tetra Pak är ett svenskt livsmedelsförpackningsföretag som har haft en närvaro i Albanien sedan 1992. Företaget erbjuder en rad livsmedelsförpackningar, inklusive kartonger, burkar och flaskor.
 4. SCA Hygiene Products – SCA Hygiene Products är ett svenskt hygienföretag som har haft en närvaro i Albanien sedan 1997. Företaget erbjuder en rad hygienprodukter, inklusive toalettpapper, våtservetter och bindor.
 5. IKEA – IKEA är ett svenskt möbelföretag som har haft en närvaro i Albanien sedan 2015. Företaget har en butik i Tirana.
 6. Electrolux – Electrolux är ett svenskt hushållsapparatföretag som har haft en närvaro i Albanien sedan 1994. Företaget erbjuder en rad hushållsapparater, inklusive spisar, kylskåp, tvättmaskiner och torktumlare.
 7. Sandvik – Sandvik är ett svenskt verkstadsindustriföretag som har haft en närvaro i Albanien sedan 1996. Företaget erbjuder en rad verktyg och maskiner, inklusive borr, skärverktyg och bearbetningsmaskiner.
 8. Atlas Copco – Atlas Copco är ett svenskt verkstadsindustriföretag som har haft en närvaro i Albanien sedan 1997. Företaget erbjuder en rad kompressorer, pumpar och verktyg.
 9. ABB – ABB är ett svensk-schweiziskt verkstadsindustriföretag som har haft en närvaro i Albanien sedan 1999. Företaget erbjuder en rad produkter och tjänster inom elkraft, automation och transport.
 10. Volvo Construction Equipment – Volvo Construction Equipment är ett svenskt maskinföretag som har haft en närvaro i Albanien sedan 2006. Företaget erbjuder en rad anläggningsmaskiner, inklusive grävmaskiner, hjullastare och dumprar.

Detta är bara några av de många svenska företag som finns i Albanien. Dessa företag spelar en viktig roll i den albanska ekonomin och bidrar till landets utveckling.

Visst, här är 10 callcenterföretag som finns i Albanien:

 1. Teleperformance Albania

Teleperformance Albania är ett callcenterföretag som grundades 2007. Det är ett dotterbolag till Teleperformance, som är ett globalt callcenterföretag med huvudkontor i Frankrike. Teleperformance Albania har sitt huvudkontor i Tirana och har över 1 000 anställda. Företaget erbjuder en mängd olika tjänster, bland annat kundtjänst, teknisk support, telemarketing och datainmatning.

 1. Atento Albania

Atento Albania är ett callcenterföretag som grundades 2010. Det är ett dotterbolag till Atento, som är ett globalt callcenterföretag med huvudkontor i Argentina. Atento Albania har sitt huvudkontor i Tirana och har över 1 500 anställda. Företaget erbjuder en mängd olika tjänster, bland annat kundtjänst, teknisk support, telemarketing och datainmatning.

 1. Comdata Albania

Comdata Albania är ett callcenterföretag som grundades 2006. Det är ett dotterbolag till Comdata, som är ett globalt callcenterföretag med huvudkontor i Italien. Comdata Albania har sitt huvudkontor i Tirana och har över 1 000 anställda. Företaget erbjuder en mängd olika tjänster, bland annat kundtjänst, teknisk support, telemarketing och datainmatning.

 1. Euracall Albania

Euracall Albania är ett callcenterföretag som grundades 2004. Det är ett dotterbolag till Euraco, som är ett globalt callcenterföretag med huvudkontor i Frankrike. Euraco Albania har sitt huvudkontor i Tirana och har över 500 anställda. Företaget erbjuder en mängd olika tjänster, bland annat kundtjänst, teknisk support, telemarketing och datainmatning.

 1. Global Contact Albania

Global Contact Albania är ett callcenterföretag som grundades 2003. Det är ett dotterbolag till Global Contact, som är ett globalt callcenterföretag med huvudkontor i Irland. Global Contact Albania har sitt huvudkontor i Tirana och har över 400 anställda. Företaget erbjuder en mängd olika tjänster, bland annat kundtjänst, teknisk support, telemarketing och datainmatning.

 1. Contact Center Albania

Contact Center Albania är ett callcenterföretag som grundades 1999. Det är ett lokalt callcenterföretag med huvudkontor i Tirana. Företaget erbjuder en mängd olika tjänster, bland annat kundtjänst, teknisk support, telemarketing och datainmatning.

 1. E-B-S

E-B-S är ett callcenterföretag som grundades 2002. Företaget erbjuder en mängd olika tjänster, bland annat kundtjänst, teknisk support, telemarketing och datainmatning. E-B-S har sitt huvudkontor i Tirana och har över 300 anställda.

 1. P&S

P&S är ett callcenterföretag som grundades 2003. Företaget erbjuder en mängd olika tjänster, bland annat kundtjänst, teknisk support, telemarketing och datainmatning. P&S har sitt huvudkontor i Tirana och har över 250 anställda.

 1. E-Services

E-Services är ett callcenterföretag som grundades 2004. Företaget erbjuder en mängd olika tjänster, bland annat kundtjänst, teknisk support, telemarketing och datainmatning. E-Services har sitt huvudkontor i Tirana och har över 200 anställda.

 1. Call Center Albania

Call Center Albania är ett callcenterföretag som grundades 2005. Företaget erbjuder en mängd olika tjänster, bland annat kundtjänst, teknisk support, telemarketing och datainmatning. Call Center Albania har sitt huvudkontor i Tirana och har över 150 anställda.

Detta är bara några av de många callcenterföretag som finns i Albanien. Callcentersektorn är en viktig del av den albanska ekonomin och sysselsätter tusentals människor.

Visst, här är några tips på hur du kan få ett jobb i Albanien:

 1. Utforska arbetsmarknaden. Ta reda på vilka branscher som är växande och vilka jobb som är efterfrågade. Du kan använda webbplatser som LinkedIn och Indeed för att hitta lediga jobb.
 2. Uppdatera ditt CV och personliga brev. Se till att ditt CV och personliga brev är anpassade till de jobb du söker. Du bör också se till att de är korrekta och välskrivna.
 3. Nätverka med människor i Albanien. Prata med människor som arbetar i Albanien eller som har erfarenhet av att arbeta där. De kan ge dig tips om hur du får ett jobb och vilka företag som är bra att jobba för.
 4. Besöka Albanien. Om du kan, besök Albanien och träffa potentiella arbetsgivare personligen. Detta kommer att ge dig en bättre chans att få ett jobb.
 5. Var tålmodig. Det kan ta tid att hitta ett jobb i Albanien. Var tålmodig och fortsätt att söka jobb tills du hittar något som passar dig.

Här är några ytterligare tips som kan vara till hjälp:

 • Lär dig albanska. Ju bättre du kan albanska, desto bättre chanser har du att få ett jobb.
 • Var öppen för att flytta till en annan stad eller region. Arbetsmarknaden är olika i olika delar av Albanien, så det kan vara bra att vara öppen för att flytta till en annan stad eller region om du inte hittar ett jobb där du bor.
 • Var inte rädd för att fråga om hjälp. Det finns många människor som är villiga att hjälpa dig att hitta ett jobb i Albanien. Du kan fråga dina vänner, familj, lärare eller rådgivare om hjälp. Du kan också kontakta den albanska ambassaden eller konsulatet i ditt land för att få information om hur du kan hitta ett jobb i Albanien.

Visst, här är 10 bra jobb i Albanien med lite information om varje jobb:

 1. IT-specialist

IT-specialister är efterfrågade i Albanien, eftersom landet är i en snabb utvecklingsfas och behöver fler människor som kan hjälpa till att utveckla och underhålla den digitala infrastrukturen. IT-specialister kan arbeta i en mängd olika branscher, till exempel telekommunikation, finans, hälsovård och handel.

 1. Engelsklärare

Engelska är det officiella språket i Albanien, och det är ett viktigt språk för att kunna arbeta i många branscher. Engelsklärare är efterfrågade i Albanien, eftersom det finns ett stort behov av människor som kan lära ut engelska till barn, ungdomar och vuxna.

 1. Sjukvårdspersonal

Sjukvårdspersonal är efterfrågade i Albanien, eftersom landet har ett växande behov av medicinska tjänster. Sjukvårdspersonal kan arbeta i en mängd olika sjukhus, kliniker och andra medicinska anläggningar.

 1. Byggarbetare

Albanien är ett land i snabb utveckling, och det finns ett stort behov av byggarbetare för att bygga nya bostäder, kontor, skolor och andra byggnader. Byggarbetare kan arbeta i en mängd olika branscher, till exempel konstruktion, infrastruktur och fastigheter.

 1. Turismarbetare

Albanien är ett populärt turistmål, och det finns ett stort behov av turismarbetare för att hjälpa till att ta hand om turister. Turismarbetare kan arbeta i en mängd olika branscher, till exempel hotell, restauranger, barer och resebyråer.

 1. Logistikarbetare

Albanien har en stark ekonomi, och det finns ett stort behov av logistikarbetare för att hjälpa till att transportera varor och tjänster. Logistikarbetare kan arbeta i en mängd olika branscher, till exempel transport, logistik och e-handel.

 1. Finansarbetare

Albanien har en växande finanssektor, och det finns ett stort behov av finansarbetare för att hjälpa till att hantera pengar och investeringar. Finansarbetare kan arbeta i en mängd olika branscher, till exempel bank, finans och försäkring.

 1. Marknadsföringschef

Albanien är ett växande land, och det finns ett stort behov av marknadsföringschefer för att hjälpa företag att nå ut till potentiella kunder. Marknadsföringschefer kan arbeta i en mängd olika branscher, till exempel e-handel, detaljhandel och tjänster.

 1. Rekryteringskonsult

Albanien har en stark ekonomi, och det finns ett stort behov av rekryteringskonsulter för att hjälpa företag att hitta rätt kandidater för lediga jobb. Rekryteringskonsulter kan arbeta i en mängd olika branscher, till exempel teknik, finans och sjukvård.

 1. Affärsutvecklare

Albanien är ett växande land, och det finns ett stort behov av affärsutvecklare för att hjälpa företag att växa och expandera. Affärsutvecklare kan arbeta i en mängd olika branscher, till exempel e-handel, detaljhandel och tjänster.

Detta är bara några av de många bra jobb som finns i Albanien. Om du letar efter ett jobb i Albanien bör du göra din research och hitta ett jobb som matchar dina intressen och kvalifikationer.

Visst, här är 10 bra frilansjobb i Albanien med lite information om varje jobb:

 1. Webbutvecklare

Webbutvecklare är ansvariga för att designa, utveckla och underhålla webbplatser. De kan specialisera sig på ett visst område, till exempel front-end-utveckling, back-end-utveckling eller båda.

 1. Grafisk designer

Grafiska designers är ansvariga för att skapa visuella identiteter för företag och organisationer. De kan skapa logotyper, affischer, broschyrer, webbdesign och mycket mer.

 1. Copywriter

Copywriters är ansvariga för att skriva text för marknadsföringsmaterial, till exempel webbplatser, broschyrer, e-postmeddelanden och annonser. De måste vara skickliga på att skriva kreativt, informativt och engagerande text.

 1. Sociala mediespecialist

Sociala mediespecialister är ansvariga för att hantera en organisations närvaro på sociala medier. De kan skapa och publicera innehåll, svara på kommentarer och frågor och mäta resultaten.

 1. Dataanalytiker

Dataanalytiker är ansvariga för att samla in, analysera och tolka data. De kan använda denna information för att fatta beslut, identifiera trender och förbättra verksamheten.

 1. Digital marknadsförare

Digitala marknadsförare är ansvariga för att marknadsföra produkter och tjänster online. De kan använda en mängd olika verktyg och tekniker, till exempel sökmotoroptimering (SEO), sökmotorannonsering (SEM), sociala mediermarknadsföring och e-postmarknadsföring.

 1. Frilansskribent

Frilansskribenter skriver text för en mängd olika ändamål, till exempel artiklar, blogginlägg, nyhetsartiklar, pressmeddelanden och mycket mer. De kan specialisera sig på ett visst område, till exempel teknik, hälsa, affärer eller livsstil.

 1. Frilansfotograf

Frilansfotografer tar bilder för en mängd olika ändamål, till exempel bröllop, porträtt, företag och evenemang. De måste kunna använda en mängd olika kameror och objektiv, och de måste kunna behärska komposition, belysning och färg.

 1. Frilansredigerare

Frilansredigerare granskar och korrekturläser text för att säkerställa att den är korrekt, tydlig och engagerande. De kan också ge feedback om stil och ton.

 1. Frilansöversättare

Frilansöversättare översätter text från ett språk till ett annat. De måste vara flytande i både källspråket och målspråket, och de måste kunna behärska olika översättningstekniker.

Detta är bara några av de många bra frilansjobb som finns tillgängliga i Albanien. Med rätt färdigheter och erfarenhet kan du hitta ett jobb som passar dig och som låter dig arbeta hemifrån.

Albanien är ett fantastiskt land att bo i. Det är billigt, säkert och har en vacker natur. Det finns också ett växande utbud av kulturella och kulinariska aktiviteter.

Här är några saker att tänka på om du funderar på att flytta till Albanien:

 • Kostnaden för att bo i Albanien är mycket lägre än i de flesta andra europeiska länder. Du kan hyra en liten lägenhet i en storstad för så lite som 200 euro per månad. Mat och transport är också mycket billigt.
 • Albanien är ett mycket säkert land. Våldsbrott är sällsynta och brottsligheten är låg.
 • Albanien har en vacker natur. Landet är hemvist för berg, stränder, sjöar och floder. Det finns också många historiska och kulturella sevärdheter.
 • Det finns ett växande utbud av kulturella och kulinariska aktiviteter i Albanien. Det finns många museer, teatrar, konsertsalar och restauranger. Det finns också många festivaler och evenemang som hålls under hela året.

Om du letar efter ett billigt, säkert och vackert land att bo i är Albanien ett bra alternativ.

Albanien är ett land med en rik historia och kultur, och det finns mycket att se och göra för besökare. Här är några av de mest populära nöjen och fritidsaktiviteterna i Albanien:

 • Besök de historiska sevärdheterna. Albanien är hemvist för många historiska sevärdheter, bland annat borgen Rozafa, de gamla ruinerna av Butrint och den UNESCO-listade staden Berat.
 • Naturupplevelser. Albanien har en vacker natur, med berg, stränder, sjöar och floder. Du kan vandra, cykla, fiska, bada, segla eller bara njuta av den vackra naturen.
 • Ta del av den albanska kulturen. Albanien har en rik kultur, med musik, dans, mat och vin. Du kan besöka museer, teatrar, konserter och restauranger för att lära dig mer om den albanska kulturen.
 • Handla. Albanien är ett bra ställe att shoppa för hantverk, souvenirer och kläder. Du kan hitta många marknader och butiker i städerna och byarna.
 • Njut av det albanska köket. Albanskt kök är en blandning av influenser från Balkan, Medelhavet och Orienten. Du kan hitta många traditionella albanska rätter, som byrek (ostkaka), tavë kosi (lammsoppa) och fërgesë (risgryta).

Albanien är ett land med mycket att erbjuda besökare. Oavsett vad du är intresserad av att göra, kommer du att hitta något att njuta av i Albanien.

Här är några exempel på billiga saker att göra i Albanien, tillsammans med bilder som förstärker innehållet:

 • Ät på lokala restauranger. Maten på lokala restauranger i Albanien är både billig och god. Du kan hitta en huvudrätt för så lite som 5 euro.
 • Bo på vandrarhem eller pensionat. Boende på vandrarhem eller pensionat är ett bra sätt att spara pengar på din resa till Albanien. Du kan hitta ett rum för så lite som 10 euro per natt.
 • Åk buss. Buss är det billigaste sättet att resa runt i Albanien. En bussbiljett inom landet kostar cirka 2 euro.
 • Besöka attraktioner. De flesta attraktioner i Albanien är gratis eller mycket billiga. Du kan besöka många av Albaniens mest populära sevärdheter för så lite som 1 euro.

Med lite planering kan du enkelt ha en billig och rolig resa till Albanien.

Här är några exempel på billiga saker att göra i Albanien, tillsammans med bilder som förstärker innehållet:

 • Ät på lokala restauranger. Maten på lokala restauranger i Albanien är både billig och god. Du kan hitta en huvudrätt för så lite som 5 euro.
 • Bo på vandrarhem eller pensionat. Boende på vandrarhem eller pensionat är ett bra sätt att spara pengar på din resa till Albanien. Du kan hitta ett rum för så lite som 10 euro per natt.
 • Åk buss. Buss är det billigaste sättet att resa runt i Albanien. En bussbiljett inom landet kostar cirka 2 euro.
 • Besöka attraktioner. De flesta attraktioner i Albanien är gratis eller mycket billiga. Du kan besöka många av Albaniens mest populära sevärdheter för så lite som 1 euro.

Med lite planering kan du enkelt ha en billig och rolig resa till Albanien.

Att jobba som EU-medborgare i Australien kan vara möjligt, men det finns vissa faktorer och regler att ta hänsyn till. Här är några punkter att tänka på:

1. Arbetsvisum: För att arbeta i Australien som EU-medborgare måste du ansöka om ett arbetsvisum. Det finns olika typer av visum som kan vara relevanta, beroende på dina kvalifikationer, yrkesområde och avsiktligt vistelsetid. Vanliga visumalternativ inkluderar Temporary Skill Shortage (TSS) visum och Working Holiday visum.

2. Arbetstillstånd: För att få ett arbetsvisum i Australien måste du normalt sett ha ett sponsrande företag eller arbetsgivare som stödjer din ansökan. Arbetsgivaren måste kunna visa att det inte finns tillgänglig arbetskraft bland australiska medborgare eller permanenta invånare innan de kan anställa en utländsk arbetstagare.

3. Kvalifikationer och yrkeslicenser: Vissa yrken och yrkesområden i Australien kräver specifika kvalifikationer och yrkeslicenser. Det kan vara viktigt att säkerställa att dina kvalifikationer är godkända och att du uppfyller de nödvändiga kraven för att arbeta inom ditt valda yrke.

4. Skatt och socialförsäkring: När du arbetar i Australien som EU-medborgare kommer du att vara skyldig att betala skatt på din inkomst. Australien har också ett system för socialförsäkring, som kan inkludera förmåner som sjukvårdsförsäkring och pension. Det kan vara klokt att undersöka och förstå dessa skatte- och försäkringsregler för att vara fullt medveten om dina skyldigheter och rättigheter.

Det är viktigt att notera att immigrationsregler och arbetsvisumbestämmelser kan förändras över tid. Det är rekommenderat att besöka den officiella webbplatsen för den australiska regeringens Department of Home Affairs eller konsultera med en australisk immigrationsrådgivare för att få den mest aktuella och tillförlitliga informationen angående arbete i Australien som EU-medborgare.

Karta över Australien

Klicka på en stad / plats för mer info.

Adelaide
Brisbane
Canberra
Gold Coast
Melbourne
Newcastle
Perth
Sunshine Coast
Sydney
Wollongong
Visa Platser
Australien-Adelaide-548-318
Adelaide

Adelaide är huvudstaden i delstaten South Australia och Australiens femte största stad. Staden är känd för sina parker och trädgårdar, vinregioner och festivalsäsong. Adelaide har en avslappnad atmosfär och är känt för sina kulturella evenemang som Adelaide Festival och Tour Down Under, en professionell cykeltävling

Australien-Brisbane-548-318
Brisbane

Brisbane är huvudstaden i delstaten Queensland och Australiens tredje största stad. Staden ligger vid floden Brisbane och erbjuder en avkopplad livsstil med ett behagligt klimat. Brisbane har vackra parker, en blomstrande restaurang- och kafékultur samt närhet till populära turistdestinationer som Gold Coast och Sunshine Coast

Australien-Canberra-548-318
Canberra

Canberra är Australiens huvudstad och ligger i Australian Capital Territory (ACT). Staden är känd för sin planering och arkitektur, med många statliga och kulturella institutioner. Canberra har också vackra parker och trädgårdar, inklusive Australian War Memorial och Lake Burley Griffin

Australien-Gold-Coast-548-318
Gold Coast

Gold Coast är en kuststad i delstaten Queensland och en populär turistdestination. Staden är känd för sina fantastiska stränder, som Surfers Paradise, och sitt pulserande nattliv. Gold Coast erbjuder också en mängd nöjesparker och temaparker som Sea World, Warner Bros. Movie World och Dreamworld

Australien-Melbourne-548-318
Melbourne

Melbourne är Australiens näst största stad och huvudstad i delstaten Victoria. Staden är känd för sin konstnärliga atmosfär, kafékultur och fantastiska mat. Melbourne har också en livlig musik- och sportscen, och är värd för evenemang som Australian Open, Formel 1 Grand Prix och Melbourne Cup

Australien-Newcastle-548-318
Newcastle

Newcastle är en hamnstad i delstaten New South Wales och är känt för sina vackra stränder och kustlandskap. Staden har en rik industrihistoria och erbjuder också kulturella attraktioner som art galleries och teatrar. Newcastle är också en populär destination för surfare

Australien-Perth-548-318
Perth

Perth är den fjärde största staden i Australien och huvudstad i delstaten Western Australia. Den är känd för sin avlägsna läge på Australiens västkust och sin natursköna skönhet. Perth erbjuder soliga stränder, en livlig restaurang- och barsscen samt närhet till vackra naturområden som Rottnest Island och Margaret River

Australien-Sunshine-Coast-548-318
Sunshine Coast

Sunshine Coast är en region på Queenslands kust och består av flera städer och småstäder, inklusive Noosa, Maroochydore och Caloundra. Området är känt för sina stränder, nationalparker och turistattraktioner som Australia Zoo, som grundades av den kände djuruppfödaren Steve Irwin

Australien-Sydney-548-318
Sydney

Sydney är Australiens största stad och huvudstad i delstaten New South Wales. Det är känt för landmärken som Sydney Harbour Bridge och Operahuset i Sydney. Staden erbjuder ett pulserande stadsliv, vackra stränder som Bondi Beach och en mängd kulturella och historiska sevärdheter

Australien-Wollongong-548-318
Wollongong

Wollongong är en kuststad belägen i delstaten New South Wales, söder om Sydney. Staden är känd för sina vackra stränder, inklusive surfingdestinationen North Wollongong Beach. Wollongong har också en industriell bas och är hem för University of Wollongong

×

Geocoding Error Occured.

Tried to Geocode:

Error Type:

Please be sure to follow the tutorial on how to setup the Google APIs required for the Advanced Google Map Widget.

Google Map API Key Tutorial

Våra Partners

Vill du samarbeta med oss och synas med en logga och länk?

Kontakta oss via nedanstående länk till vårt formulär så berättar vi hur det går till.

× Send

VAT & Moms

OBS: Detta gäller endast Företagskunder

Om din kund befinner sig i ett land som ingår i EU, (Europeiska unionen) så ber vi dig att fylla i kundens VAT-nummer när du registrerar din kund i vårt faktura-system. Orsaken är att vi inte lägger på någon moms beroende på att det är ingen moms mellan länder inom EU och vissa andra länder. Mer information hittar du på VAT Notice 701/49: finance.