Fakturera utomlands som egenanställd
Landinformation
Argentina
Huvudstad: Buenos Aires

CareerJET är en sökmotor som kartlägger ett omfattande urval av jobberbjudanden, genom att lista jobberbjudanden världen över i en enda databas.
Sök jobb

Sök Jobb - 8 Siter

Här är en lista över populära webbplatser där du kan söka jobb i Australien:

Det är viktigt att komma ihåg att försöka använda flera olika webbplatser och att anpassa din ansökan och ditt CV för att öka dina chanser att hitta lämpliga jobb i Australien.

Huvudstaden i Argentina är Buenos Aires. Det är den största staden i landet och ligger på den södra stranden av Río de la Plata. Buenos Aires är ett viktigt ekonomiskt centrum och är hemvist för många multinationella företag. Staden är också en viktig kulturell centrum och är hemvist för många museer, teatrar och operahus.

Här är 10 svenska företag som finns i Australien och lite information om varje företag:

1. Ericsson Australia: Ericsson är en global ledare inom telekommunikation och IT. I Australien tillhandahåller företaget innovativa lösningar inom nätverk, molntjänster och digitala infrastrukturer.

2. Volvo Group Australia: Volvo Group är en av världens ledande tillverkare av lastbilar, bussar och anläggningsmaskiner. I Australien erbjuder de en rad transportlösningar och fordonsprodukter.

3. Scania Australia: Scania är en annan framstående svensk tillverkare av lastbilar, bussar och industriella motorer. Företaget har etablerat sig i Australien och erbjuder högpresterande fordon och service till transportbranschen.

4. Tetra Pak Australia: Tetra Pak är ett globalt företag som specialiserar sig på förpackningslösningar för livsmedel och drycker. I Australien erbjuder de innovativa förpackningsprodukter och tekniker för att säkerställa säkerhet och hållbarhet.

5. IKEA Australia: IKEA är ett internationellt möbelföretag som är känt för sina platta paket och prisvärda möbler och inredningsprodukter. I Australien har de flera butiker där de erbjuder sina populära produkter.

6. H&M Australia: H&M är ett ledande svenskt modeföretag som erbjuder prisvärd och trendig kläder och accessoarer. I Australien har de flera butiker där de säljer sina populära klädesplagg.

7. Spotify Australia: Spotify är en världsledande musikstreamingtjänst. Företaget har etablerat sig i Australien och erbjuder abonnemangstjänster för att strömma musik och podcaster.

8. Klarna Australia: Klarna är en svensk fintech-företag som erbjuder smidiga och flexibla betalningslösningar för konsumenter och handlare. I Australien har de lanserat sina betaltjänster för att underlätta köpupplevelsen.

9. Electrolux Australia: Electrolux är en ledande tillverkare av hushållsapparater och professionell utrustning. I Australien erbjuder de ett brett utbud av produkter för kök och tvättstugor.

10. Spotify Australia: Spotify är en världsledande musikstreamingtjänst. Företaget har etablerat sig i Australien och erbjuder abonnemangstjänster för att strömma musik och podcaster.

Här är sex callcenterföretag som finns i Australien och lite information om varje företag:

1. Telstra Corporation Limited: Telstra är en av Australiens största telekommunikationsleverantörer och har också en betydande närvaro inom callcenterbranschen. Företaget erbjuder kundsupporttjänster för olika telekomprodukter och tjänster.

2. Stellar BPO: Stellar BPO är en global leverantör av outsourcingtjänster och har flera callcenter i Australien. Företaget erbjuder kundsupport, försäljning och teknisk support för en rad olika branscher.

3. Probe Group: Probe Group är en ledande australisk leverantör av kundkontaktlösningar. De erbjuder skräddarsydda callcenterlösningar som inkluderar inkommande och utgående samtal, kundtjänst, försäljning och backoffice-support.

4. Datacom: Datacom är en IT-tjänstleverantör med en stark närvaro inom callcenterbranschen. Företaget erbjuder kundsupport, teknisk support och andra callcenterrelaterade tjänster för sina kunder.

5. Salmat: Salmat är en australisk marknadsförings- och kundkommunikationsleverantör som också erbjuder callcenterlösningar. De specialiserar sig på kundservice, orderhantering, telemarketing och andra relaterade tjänster.

6. Concentrix: Concentrix är en global företagsgrupp som erbjuder omfattande kundhanteringstjänster, inklusive callcenterlösningar. De har flera callcenter i Australien och erbjuder en rad tjänster som kundsupport, teknisk support, försäljning och marknadsföring.

Observera att företag och deras verksamhet kan förändras över tiden, så det kan vara bra att dubbelkolla med de specifika företagen för att få den senaste informationen.

Att få ett jobb i Australien som utländsk medborgare kräver vanligtvis några steg och förberedelser. Här är en generell guide för att hjälpa dig komma igång:

1. Visum: Kontrollera vilket visum du behöver för att arbeta i Australien. Det finns olika visumkategorier, inklusive arbetsvisum, arbetsgivarstödda visum och permanenta visum. Besök Australiens regeringswebbplats eller kontakta Australiens ambassad i ditt hemland för att få detaljerad information om visumkraven och processen.

2. Forskning och yrkesval: Utforska arbetsmarknaden i Australien och välj de yrken och branscher som passar dina kunskaper, erfarenheter och intressen. Det kan vara bra att fokusera på branscher där det finns en efterfrågan på arbetskraft.

3. CV och ansökningsbrev: Uppdatera ditt CV och skriv ett anpassat ansökningsbrev för varje jobb du söker. Anpassa din CV och ansökningsbrev för att matcha de australiska arbetsnormerna och betona dina relevanta färdigheter och erfarenheter.

4. Jobbsökning: Använd olika jobbsökningsplattformar, både online och offline, för att hitta lediga jobb i Australien. Populära webbplatser inkluderar SEEK, Indeed och LinkedIn. Du kan också kontakta rekryteringsbyråer eller använda nätverk för att utforska arbetsmöjligheter.

5. Arbetsgivarkontakt: Försök att bygga upp kontakter med potentiella arbetsgivare i Australien. Skicka ut ansökningar och följ upp med telefon eller e-post för att visa ditt intresse och ta reda på om det finns möjligheter till anställning.

6. Arbetsintervju: Om du blir kallad till en intervju, förbered dig noggrant. Forska om företaget, öva på vanliga intervjufrågor och betona dina färdigheter och erfarenheter som är relevanta för jobbet. Om möjligt, erbjud att genomföra en intervju via videokonferens om du ännu inte är i Australien.

7. Flyttplanering: Om du får ett jobberbjudande, se till att ordna ditt visum, bostad, flyttning och andra praktiska arrangemang för att underlätta din övergång till Australien. Kontrollera också eventuella hälso- och säkerhetskrav för att kunna arbeta i landet.

Kom ihåg att processen kan variera beroende på din yrkesbakgrund, utbildning och personliga omständigheter. Det kan vara bra att också kontakta australiska myndigheter och söka professionell rådgivning för att få mer specifik vägledning baserat på din situation.

Här är 10 bra jobb i Australien med lite information om varje jobb:

1. Sjuksköterska: Sjuksköterskor har stor efterfrågan i Australien, särskilt inom åldringsvård, akutsjukvård och sjukhusmiljöer. De ansvarar för att ge vård och stöd till patienter och arbetar i samarbete med andra vårdteam.

2. Ingenjör: Det finns många möjligheter för ingenjörer i Australien, inklusive civilingenjörer, elektronikingenjörer, maskiningenjörer och datavetenskapsingenjörer. De arbetar med att utforma, utveckla och hantera olika tekniska projekt och infrastrukturer.

3. Lärare: Lärare, särskilt inom matematik, naturvetenskap och främmande språk, är eftertraktade i Australien. De ansvarar för att undervisa elever och främja deras kunskaper och färdigheter.

4. IT-specialist: IT-specialister, såsom programutvecklare, systemanalytiker och datatekniker, har en stark efterfrågan i Australien. De arbetar med att hantera och utveckla IT-system, programvara och infrastruktur.

5. Byggnadsarbetare: Australiens byggbransch är stark, och det finns många jobbmöjligheter för byggnadsarbetare, inklusive snickare, elektriker, rörmokare och målare. De är involverade i konstruktion, renovering och underhåll av byggnader och infrastruktur.

6. Redovisningsekonom: Redovisningsekonomer har en viktig roll inom finansiell rapportering, skatteplanering och företagsanalys. De arbetar inom både offentliga och privata sektorer och bidrar till att hantera ekonomiska aspekter av företag och organisationer.

7. Grafisk designer: Grafiska designers är kreativa yrkesverksamma som ansvarar för att skapa visuellt attraktiva och effektiva designlösningar. De arbetar med att utforma grafik, logotyper, webbplatser och tryckt material.

8. Flygplanspilot: Australien har ett blomstrande flygbransch, och det finns möjligheter för flygplanspiloter. De ansvarar för att flyga flygplan och säkerställa säkerhet och effektivitet under flygningar.

9. Hotellchef: Inom turism- och gästfrihetsbranschen finns det jobbmöjligheter för hotellchefer. De är ansvariga för att leda och driva hotellverksamhet, inklusive gästservice, personalhantering och verksamhetsplanering.

10. Miljövetenskapsman: Australien har en rik och varierad miljö och efterfrågan på miljövetenskapsmän är hög. De arbetar med att studera och bevara miljön, utvärdera miljöpåverkan och utveckla hållbara lösningar.

Dessa är bara några exempel på bra jobb i Australien. Jobbmöjligheterna kan variera beroende på bransch och plats, och det kan vara bra att utforska specifika yrkesområden och deras krav för att hitta det bästa jobbet för dig.

1. Webbutvecklare: En efterfrågad frilansroll där du utvecklar och underhåller webbplatser och webbapplikationer för olika företag eller kunder. Du behöver kunskaper inom HTML, CSS, JavaScript och kanske också ramverk som React eller Angular.

2. Grafisk formgivare: Här skapar du grafiska designelement som logotyper, marknadsföringsmaterial, webbdesign och annat visuellt innehåll. Du behöver behärska designverktyg som Adobe Photoshop, Illustrator och InDesign.

3. Sociala medier-manager: Denna roll innebär att hantera och optimera företags eller individers närvaro på olika sociala medieplattformar. Du bör vara kunnig inom marknadsföring i sociala medier, kunna skapa engagerande innehåll och analysera data för att förbättra resultat.

4. Översättare: Om du behärskar flera språk kan du arbeta som frilansöversättare. Du kan översätta dokument, webbsidor, marknadsföringsmaterial eller andra texter från ett språk till ett annat.

5. Innehållsskrivare: Denna roll involverar att skapa engagerande och välskrivna artiklar, blogginlägg, produktbeskrivningar eller annat innehåll för företag eller webbplatser. Du bör ha goda skrivfärdigheter och kunna anpassa dig till olika ämnen.

6. Videoredigerare: Som videoredigerare skapar du professionella videoklipp genom att klippa och redigera inspelat material. Du behöver kunskaper i videoredigeringsprogram som Adobe Premiere Pro eller Final Cut Pro.

7. Virtuell assistent: En virtuell assistent hjälper företag eller enskilda personer med administrativa uppgifter, hantering av e-post, schemaläggning och annat. Du behöver vara organiserad, effektiv och ha goda kommunikationsfärdigheter.

8. SEO-konsult: Denna roll innebär att optimera webbplatser för att förbättra deras synlighet och placering i sökmotorernas resultat. Du behöver ha kunskaper inom sökmotoroptimering, sökordsanalys och webbanalysverktyg.

9. E-handelskonsult: Som e-handelskonsult hjälper du företag att skapa och driva sina onlinebutiker. Du behöver ha kunskaper inom e-handelsplattformar som Shopify eller WooCommerce och förståelse för digital marknadsföring.

10. Onlineundervisare: Om du har expertis inom ett specifikt ämnesområde kan du arbeta som onlineundervisare och erbjuda kurser eller privatundervisning via internet. Du behöver ha bra kommunikationsfärdigheter och kunna skapa lärorikt innehåll för dina elever.

Att leva och bo i Australien kan erbjuda en rad fördelar och unika upplevelser. Här är några viktiga punkter att tänka på:

1. Klimat: Australien har ett varierande klimat, men generellt sett är det känt för sina varma somrar och milda vintrar. Väderförhållandena kan dock skilja sig åt mellan olika regioner i landet.

2. Boendekostnader: Boendekostnaderna kan vara relativt höga i större städer som Sydney och Melbourne. Hyror och fastighetspriser kan variera beroende på plats, så det kan vara bra att undersöka olika områden och deras kostnader innan du tar ett beslut.

3. Arbetstillfällen: Australien erbjuder generellt sett goda möjligheter till arbete, särskilt inom områden som IT, ingenjörsvetenskap, hälso- och sjukvård samt byggsektorn. Det kan vara fördelaktigt att ha relevant arbetslivserfarenhet och kvalifikationer inom ditt yrkesområde.

4. Hälso- och sjukvårdssystem: Australien har ett välfungerande allmänt hälso- och sjukvårdssystem, kallat Medicare. Du kan ansöka om ett Medicare-kort för att få subventionerad vård och läkemedel. Det kan också vara klokt att skaffa en privat sjukförsäkring för att täcka extra kostnader och få tillgång till fler vårdalternativ.

5. Kostnader för levnad: Kostnaden för livsmedel, transporter och andra vardagsutgifter kan variera beroende på var du bor i Australien. Det är en bra idé att göra en budget och undersöka levnadskostnaderna i den specifika regionen där du planerar att bosätta dig.

6. Kulturell mångfald: Australien är känt för sin kulturella mångfald och välkomnar invandrare från olika delar av världen. Du kommer att stöta på olika kulturer, traditioner och mat från olika samhällen runt om i landet.

7. Natur och friluftsliv: Australien har en fantastisk natur med unika ekosystem och en mängd natursköna platser att utforska. Du kan njuta av vackra stränder, nationalparker, ökenområden och regnskogar. Vissa av världens mest kända landmärken, som Stora barriärrevet och Uluru, finns också i Australien.

8. Visumkrav: Innan du flyttar till Australien behöver du undersöka vilket visum du behöver. Det finns olika visumalternativ beroende på ditt syfte och längden på din vistelse. Det kan vara bra att kontakta den australiensiska ambassaden eller konsulatet för att få korrekt information och vägledning.

Det är viktigt att genomföra en noggrann forskning och planering innan du fattar beslut om att leva och bo i Australien. Att ta reda på information om arbetsmöjligheter, levnadskostnader, boendealternativ och visumkrav kommer att hjälpa dig att göra en mer informerad beslut och underlätta en smidig övergång till ditt nya liv i Australien.

Australien erbjuder ett brett utbud av nöjen och fritidsaktiviteter för alla smaker. Här är några populära aktiviteter och platser att utforska:

1. Utforska städerna: Australiens städer, som Sydney, Melbourne, Brisbane och Perth, erbjuder en mängd aktiviteter och sevärdheter. Besök ikoniska platser som Sydney Opera House, Federation Square i Melbourne, eller utforska de pulserande stadsdelarna med sina restauranger, butiker och kulturella evenemang.

2. Vattenaktiviteter: Med tusentals kilometer kustlinje finns det gott om möjligheter för vattenaktiviteter. Prova på surfing på populära stränder som Bondi Beach i Sydney eller Bells Beach i Victoria. Du kan också snorkla eller dyka för att upptäcka det fantastiska marina livet, särskilt vid Stora barriärrevet.

3. Utforska nationalparker: Australien är känt för sin fantastiska natur och unika djurliv. Besök nationalparker som Blue Mountains, Kakadu, Great Otway och Daintree för att uppleva magnifika landskap, vattenfall, vandringsspår och möjligheten att se exotiska djur som koalor, kängurur och emuer.

4. Roadtrips: Australien är ett perfekt land att utforska genom roadtrips. Ta en resa längs Great Ocean Road i Victoria, kör genom Röda centrum och upplev Uluru och Kata Tjuta eller utforska kustlinjen längs Great Barrier Reef Drive i Queensland. Det finns otaliga vackra rutter att upptäcka.

5. Vinprovning: Australien är känt för sina vinregioner, inklusive Barossa Valley, Hunter Valley och Margaret River. Ta en guidad vinprovningstur, njut av lokala delikatesser och utforska vingårdarna för att uppleva landets rika vintradition.

6. Sportevenemang: Australier älskar sport, och landet har en stark idrottskultur. Delta i eller titta på spännande sportevenemang som Australian Open (tennis), Melbourne Cup (hästkapplöpning), Australian Football League (AFL) eller rugbymatcher för att få en autentisk upplevelse.

7. Utflykter till öar: Australien har också många vackra öar att utforska. Fraser Island i Queensland, Kangaroo Island i South Australia och Whitsunday Islands i Queensland är några exempel där du kan njuta av fantastiska stränder, snorkling, vandring och unika naturupplevelser.

8. Kulturella evenemang: Australien har en rik kulturell scen med konserter, teaterföreställningar, konstutställningar och festivaler. Kolla in evenemangskalendrar för att se vad som händer i närheten av dig och upplev landets kreativa och mångsidiga kultur.

9. Djurlivsupplevelser: Australien är känt för sitt unika djurliv. Du kan besöka djurparker och reservat för att få möjlighet att se australiska djur som kängurur, koalor, dingos och krokodiler på nära håll.

10. Mat och dryck: Utforska Australiens gastronomiska scen genom att besöka restauranger, kaféer och marknader som erbjuder lokal mat och internationella kök. Testa australiska specialiteter som vegemite, lamingtons och barramundi.

Detta är bara några exempel på nöjen och fritidsaktiviteter i Australien. Landet har något att erbjuda för alla, oavsett om du är intresserad av äventyr, natur, kultur, sport eller mat och dryck. Varje delstat och region har sin egen charm och unika attraktioner att upptäcka.

Australien är känt för att vara ett land med en relativt hög levnadsstandard och därför kan vissa saker som anses vara billiga eller dyra variera beroende på individuella perspektiv och jämförelse med andra länder. Men här är några exempel på saker som vanligtvis anses vara billiga eller dyra i Australien:

Billiga saker i Australien:
1. Frukt och grönsaker: Australien producerar ett brett utbud av färska produkter, vilket gör att frukt och grönsaker kan vara relativt billiga jämfört med andra varor.
2. Fast food: Snabbmatsrestauranger som McDonald’s och Hungry Jack’s erbjuder ofta måltider till relativt låga priser.
3. Kollektivtrafik i mindre städer: I mindre städer kan lokal kollektivtrafik vara relativt billig jämfört med större städer som Sydney eller Melbourne.

Dyra saker i Australien:
1. Bostäder: Bostadspriserna i Australien är ofta höga, särskilt i stora städer som Sydney och Melbourne. Att köpa eller hyra en bostad kan vara kostsamt.
2. Restaurangbesök: Att äta ute på restauranger i Australien kan vara dyrt, särskilt på finare restauranger eller i turistområden.
3. Elektronik: Elektronikprodukter som mobiltelefoner, datorer och TV-apparater kan vara dyrare i Australien jämfört med vissa andra länder på grund av tullar och importkostnader.

Det är viktigt att komma ihåg att priserna kan variera beroende på var i Australien du befinner dig och vilken typ av produkt eller tjänst du letar efter. Det kan vara klokt att göra prisjämförelser och undersöka olika alternativ för att få en uppfattning om kostnaderna innan du gör inköp eller beslut om att äta ute.

Australien är känt för att vara ett land med en relativt hög levnadsstandard och därför kan vissa saker som anses vara billiga eller dyra variera beroende på individuella perspektiv och jämförelse med andra länder. Men här är några exempel på saker som vanligtvis anses vara billiga eller dyra i Australien:

Billiga saker i Australien:
1. Frukt och grönsaker: Australien producerar ett brett utbud av färska produkter, vilket gör att frukt och grönsaker kan vara relativt billiga jämfört med andra varor.
2. Fast food: Snabbmatsrestauranger som McDonald’s och Hungry Jack’s erbjuder ofta måltider till relativt låga priser.
3. Kollektivtrafik i mindre städer: I mindre städer kan lokal kollektivtrafik vara relativt billig jämfört med större städer som Sydney eller Melbourne.

Dyra saker i Australien:
1. Bostäder: Bostadspriserna i Australien är ofta höga, särskilt i stora städer som Sydney och Melbourne. Att köpa eller hyra en bostad kan vara kostsamt.
2. Restaurangbesök: Att äta ute på restauranger i Australien kan vara dyrt, särskilt på finare restauranger eller i turistområden.
3. Elektronik: Elektronikprodukter som mobiltelefoner, datorer och TV-apparater kan vara dyrare i Australien jämfört med vissa andra länder på grund av tullar och importkostnader.

Det är viktigt att komma ihåg att priserna kan variera beroende på var i Australien du befinner dig och vilken typ av produkt eller tjänst du letar efter. Det kan vara klokt att göra prisjämförelser och undersöka olika alternativ för att få en uppfattning om kostnaderna innan du gör inköp eller beslut om att äta ute.

Att jobba som EU-medborgare i Australien kan vara möjligt, men det finns vissa faktorer och regler att ta hänsyn till. Här är några punkter att tänka på:

1. Arbetsvisum: För att arbeta i Australien som EU-medborgare måste du ansöka om ett arbetsvisum. Det finns olika typer av visum som kan vara relevanta, beroende på dina kvalifikationer, yrkesområde och avsiktligt vistelsetid. Vanliga visumalternativ inkluderar Temporary Skill Shortage (TSS) visum och Working Holiday visum.

2. Arbetstillstånd: För att få ett arbetsvisum i Australien måste du normalt sett ha ett sponsrande företag eller arbetsgivare som stödjer din ansökan. Arbetsgivaren måste kunna visa att det inte finns tillgänglig arbetskraft bland australiska medborgare eller permanenta invånare innan de kan anställa en utländsk arbetstagare.

3. Kvalifikationer och yrkeslicenser: Vissa yrken och yrkesområden i Australien kräver specifika kvalifikationer och yrkeslicenser. Det kan vara viktigt att säkerställa att dina kvalifikationer är godkända och att du uppfyller de nödvändiga kraven för att arbeta inom ditt valda yrke.

4. Skatt och socialförsäkring: När du arbetar i Australien som EU-medborgare kommer du att vara skyldig att betala skatt på din inkomst. Australien har också ett system för socialförsäkring, som kan inkludera förmåner som sjukvårdsförsäkring och pension. Det kan vara klokt att undersöka och förstå dessa skatte- och försäkringsregler för att vara fullt medveten om dina skyldigheter och rättigheter.

Det är viktigt att notera att immigrationsregler och arbetsvisumbestämmelser kan förändras över tid. Det är rekommenderat att besöka den officiella webbplatsen för den australiska regeringens Department of Home Affairs eller konsultera med en australisk immigrationsrådgivare för att få den mest aktuella och tillförlitliga informationen angående arbete i Australien som EU-medborgare.

Karta över Australien

Klicka på en stad / plats för mer info.

Adelaide
Brisbane
Canberra
Gold Coast
Melbourne
Newcastle
Perth
Sunshine Coast
Sydney
Wollongong
Visa Platser
Australien-Adelaide-548-318
Adelaide

Adelaide är huvudstaden i delstaten South Australia och Australiens femte största stad. Staden är känd för sina parker och trädgårdar, vinregioner och festivalsäsong. Adelaide har en avslappnad atmosfär och är känt för sina kulturella evenemang som Adelaide Festival och Tour Down Under, en professionell cykeltävling

Australien-Brisbane-548-318
Brisbane

Brisbane är huvudstaden i delstaten Queensland och Australiens tredje största stad. Staden ligger vid floden Brisbane och erbjuder en avkopplad livsstil med ett behagligt klimat. Brisbane har vackra parker, en blomstrande restaurang- och kafékultur samt närhet till populära turistdestinationer som Gold Coast och Sunshine Coast

Australien-Canberra-548-318
Canberra

Canberra är Australiens huvudstad och ligger i Australian Capital Territory (ACT). Staden är känd för sin planering och arkitektur, med många statliga och kulturella institutioner. Canberra har också vackra parker och trädgårdar, inklusive Australian War Memorial och Lake Burley Griffin

Australien-Gold-Coast-548-318
Gold Coast

Gold Coast är en kuststad i delstaten Queensland och en populär turistdestination. Staden är känd för sina fantastiska stränder, som Surfers Paradise, och sitt pulserande nattliv. Gold Coast erbjuder också en mängd nöjesparker och temaparker som Sea World, Warner Bros. Movie World och Dreamworld

Australien-Melbourne-548-318
Melbourne

Melbourne är Australiens näst största stad och huvudstad i delstaten Victoria. Staden är känd för sin konstnärliga atmosfär, kafékultur och fantastiska mat. Melbourne har också en livlig musik- och sportscen, och är värd för evenemang som Australian Open, Formel 1 Grand Prix och Melbourne Cup

Australien-Newcastle-548-318
Newcastle

Newcastle är en hamnstad i delstaten New South Wales och är känt för sina vackra stränder och kustlandskap. Staden har en rik industrihistoria och erbjuder också kulturella attraktioner som art galleries och teatrar. Newcastle är också en populär destination för surfare

Australien-Perth-548-318
Perth

Perth är den fjärde största staden i Australien och huvudstad i delstaten Western Australia. Den är känd för sin avlägsna läge på Australiens västkust och sin natursköna skönhet. Perth erbjuder soliga stränder, en livlig restaurang- och barsscen samt närhet till vackra naturområden som Rottnest Island och Margaret River

Australien-Sunshine-Coast-548-318
Sunshine Coast

Sunshine Coast är en region på Queenslands kust och består av flera städer och småstäder, inklusive Noosa, Maroochydore och Caloundra. Området är känt för sina stränder, nationalparker och turistattraktioner som Australia Zoo, som grundades av den kände djuruppfödaren Steve Irwin

Australien-Sydney-548-318
Sydney

Sydney är Australiens största stad och huvudstad i delstaten New South Wales. Det är känt för landmärken som Sydney Harbour Bridge och Operahuset i Sydney. Staden erbjuder ett pulserande stadsliv, vackra stränder som Bondi Beach och en mängd kulturella och historiska sevärdheter

Australien-Wollongong-548-318
Wollongong

Wollongong är en kuststad belägen i delstaten New South Wales, söder om Sydney. Staden är känd för sina vackra stränder, inklusive surfingdestinationen North Wollongong Beach. Wollongong har också en industriell bas och är hem för University of Wollongong

×

Geocoding Error Occured.

Tried to Geocode:

Error Type:

Please be sure to follow the tutorial on how to setup the Google APIs required for the Advanced Google Map Widget.

Google Map API Key Tutorial

Våra Partners

Vill du samarbeta med oss och synas med en logga och länk?

Kontakta oss via nedanstående länk till vårt formulär så berättar vi hur det går till.

× Send

VAT & Moms

OBS: Detta gäller endast Företagskunder

Om din kund befinner sig i ett land som ingår i EU, (Europeiska unionen) så ber vi dig att fylla i kundens VAT-nummer när du registrerar din kund i vårt faktura-system. Orsaken är att vi inte lägger på någon moms beroende på att det är ingen moms mellan länder inom EU och vissa andra länder. Mer information hittar du på VAT Notice 701/49: finance.