Fakturera utomlands som egenanställd
Landinformation
Frankrike
Huvudstad: Paris

CareerJET är en sökmotor som kartlägger ett omfattande urval av jobberbjudanden, genom att lista jobberbjudanden världen över i en enda databas.
Sök jobb

Sök Jobb - 8 Siter

Här är en lista över några av de bästa webbplatserna för att söka jobb i Frankrike, tillsammans med länkar till deras webbadresser och lite information om varje sida:

Dessa webbplatser kan vara till hjälp när du söker jobb i Frankrike. Var noga med att anpassa din profil och CV för att öka dina chanser att få relevanta jobb.

Paris är huvudstaden och den största staden i Frankrike. Den ligger på floden Seine i den nordöstra delen av landet. Staden har en befolkning på över 2,2 miljoner invånare och är ett av de mest populära turistmålen i världen.

Paris är känt för sina ikoniska landmärken, såsom Eiffeltornet, Louvren och Notre Dame-katedralen. Det är också hemvist för världsklassrestauranger, modehus och konstgallerier.

Paris är en stad med historia och kultur, men det är också en stad med stor skönhet. Floden Seine flyter genom hjärtat av staden, och det finns parker och trädgårdar överallt du tittar. Gatorna är kantade med kaféer och butiker, och det finns alltid något att se och göra.

Här är några av de saker som gör Paris så berömt:

 • Eiffeltornet: Eiffeltornet är ett av de mest igenkännbara landmärkena i världen. Det byggdes 1889 för Världsutställningen, och det är nu en av de mest populära turistattraktionerna i Paris.
 • Louvren: Louvren är ett av de största och mest kända museerna i världen. Det rymmer en samling på över 350 000 verk av konst, inklusive Mona Lisa.
 • Notre Dame-katedralen: Notre Dame-katedralen är en vacker gotisk katedral som byggdes på 1200-talet. Det är ett av de mest ikoniska landmärkena i Paris, och det restaurerades nyligen efter en brand 2019.
 • Champs-Élysées: Champs-Élysées är en känd aveny i Paris som är känd för sina modehus, kaféer och restauranger. Det är en populär turistdestination, och det är också platsen för den årliga Bastille Day-paraden.
 • Latinkvarteret: Latinkvarteret är ett historiskt distrikt i Paris som är hemvist för Sorbonneuniversitetet. Det är ett populärt område för studenter och turister, och det är känt för sina smala gator, kaféer och bokhandlar.

Paris är en stad som har något att erbjuda alla. Oavsett om du är intresserad av historia, konst, mode eller mat, är du säker på att hitta något att älska i Paris.

Här är 10 svenska företag som finns i Frankrike med lite information om varje företag:

 1. Atlas Copco är ett svenskt verkstadsföretag som tillverkar kompressorer, pumpar och andra verktyg. Företaget har varit verksamt i Frankrike sedan 1965 och har idag över 1 000 anställda i landet.
 2. ABB är ett svensk-schweiziskt verkstadsföretag som tillverkar elkraftsutrustning, automationsteknik och transportsystem. Företaget har varit verksamt i Frankrike sedan 1889 och har idag över 10 000 anställda i landet.
 3. Ericsson är ett svenskt telekommunikationsföretag som tillverkar utrustning för mobiltelefoni, bredband och fasta nätverk. Företaget har varit verksamt i Frankrike sedan 1890 och har idag över 5 000 anställda i landet.
 4. Volvo är ett svenskt fordonsföretag som tillverkar lastbilar, bussar och personbilar. Företaget har varit verksamt i Frankrike sedan 1927 och har idag över 10 000 anställda i landet.
 5. Electrolux är ett svenskt vitvaruföretag som tillverkar spisar, kylskåp, tvättmaskiner och andra hushållsapparater. Företaget har varit verksamt i Frankrike sedan 1928 och har idag över 5 000 anställda i landet.
 6. IKEA är ett svenskt möbelföretag som tillverkar och säljer möbler, heminredning och köksprodukter. Företaget har varit verksamt i Frankrike sedan 1976 och har idag över 40 butiker i landet.
 7. H&M är ett svenskt klädföretag som tillverkar och säljer kläder, skor och accessoarer. Företaget har varit verksamt i Frankrike sedan 1968 och har idag över 300 butiker i landet.
 8. ICA är ett svenskt livsmedelsföretag som äger och driver livsmedelsbutiker, stormarknader och e-handelsplattformar. Företaget har varit verksamt i Frankrike sedan 1999 och har idag över 200 butiker i landet.
 9. Skanska är ett svenskt bygg- och fastighetsföretag som utför byggprojekt, anläggningsarbeten och fastighetsförvaltning. Företaget har varit verksamt i Frankrike sedan 1970 och har idag över 3 000 anställda i landet.
 10. Tele2 är ett svenskt telekommunikationsföretag som erbjuder mobiltelefoni, bredband och fasta nätverk. Företaget har varit verksamt i Frankrike sedan 1998 och har idag över 1 000 anställda i landet.

Detta är bara några exempel på de många svenska företag som finns i Frankrike. Svenska företag är en viktig del av den franska ekonomin och de bidrar till att skapa jobb, tillväxt och innovation.

Här är 9 callcenterföretag som finns i Frankrike med lite information om varje företag:

 1. Atos är ett franskt IT-konsultföretag som erbjuder en mängd olika tjänster, inklusive callcentertjänster. Företaget har över 100 callcenter i Frankrike och över 10 000 anställda i callcenterverksamheten.
 2. Capgemini är ett franskt IT-konsultföretag som erbjuder en mängd olika tjänster, inklusive callcentertjänster. Företaget har över 50 callcenter i Frankrike och över 5 000 anställda i callcenterverksamheten.
 3. CGI är ett kanadensiskt IT-konsultföretag som erbjuder en mängd olika tjänster, inklusive callcentertjänster. Företaget har över 30 callcenter i Frankrike och över 3 000 anställda i callcenterverksamheten.
 4. Teleperformance är ett amerikanskt callcenterföretag som har verksamhet i över 100 länder, inklusive Frankrike. Företaget har över 20 callcenter i Frankrike och över 2 000 anställda i callcenterverksamheten.
 5. Aviva France är ett franskt försäkringsbolag som erbjuder en mängd olika försäkringstjänster, inklusive callcentertjänster. Företaget har över 10 callcenter i Frankrike och över 1 000 anställda i callcenterverksamheten.
 6. Carrefour är ett franskt detaljhandelsföretag som erbjuder en mängd olika produkter, inklusive callcentertjänster. Företaget har över 5 callcenter i Frankrike och över 500 anställda i callcenterverksamheten.
 7. Orange är ett franskt telekommunikationsföretag som erbjuder en mängd olika telekommunikationstjänster, inklusive callcentertjänster. Företaget har över 3 callcenter i Frankrike och över 300 anställda i callcenterverksamheten.
 8. EDF är ett franskt energibolag som erbjuder en mängd olika energitjänster, inklusive callcentertjänster. Företaget har över 2 callcenter i Frankrike och över 200 anställda i callcenterverksamheten.
 9. La Poste är ett franskt post- och logistikföretag som erbjuder en mängd olika post- och logistiktjänster, inklusive callcentertjänster. Företaget har över 1 callcenter i Frankrike och över 100 anställda i callcenterverksamheten.

Detta är bara några exempel på de många callcenterföretag som finns i Frankrike. Callcenterföretag är en viktig del av den franska ekonomin och de bidrar till att skapa jobb, tillväxt och innovation.

Här är några tips på hur du kan få ett jobb i Frankrike:

 1. Utveckla dina språkkunskaper. Franska är det officiella språket i Frankrike, så det är viktigt att du kan tala och skriva franska flytande. Du kan göra detta genom att ta lektioner, läsa böcker och tidningar på franska, och titta på franska filmer och tv-program.
 2. Undersök den franska arbetsmarknaden. Ta reda på vilka branscher som är i behov av arbetskraft och vilka färdigheter som efterfrågas. Du kan göra detta genom att besöka webbplatser för arbetsförmedling, branschorganisationer och företag.
 3. Nätverka med människor i Frankrike. Prata med folk som redan arbetar i Frankrike, eller som känner till arbetsmarknaden. De kan ge dig tips om hur du kan hitta ett jobb och hjälpa dig att bygga upp ditt nätverk.
 4. Sök jobb online. Det finns många webbplatser där du kan hitta lediga jobb i Frankrike. Du kan också kontakta företag direkt och skicka in din ansökan.
 5. Res till Frankrike för att delta i jobbmässor eller intervjuer. Detta är ett bra sätt att träffa potentiella arbetsgivare och lära dig mer om arbetsmarknaden.
 6. Var tålmodig och uthållig. Det kan ta tid att hitta ett jobb i Frankrike, så var inte besviken om du inte hittar något direkt. Fortsätt att söka och nätverka, så kommer du så småningom att hitta det perfekta jobbet för dig.

Här är några ytterligare tips som kan vara till hjälp:

 • Förbered en bra CV och personligt brev. Se till att ditt CV och personliga brev är anpassade till de specifika jobb du söker.
 • Öva dina intervjufärdigheter. Se till att du kan svara på vanliga intervjufrågor på ett professionellt och övertygande sätt.
 • Var öppen för nya möjligheter. Om du inte kan hitta ett jobb i din drömbransch, var inte rädd för att ta ett jobb inom en annan bransch. Detta kan ge dig en fot in i arbetsmarknaden och hjälpa dig att bygga upp din erfarenhet.

Här är 10 bra jobb i Frankrike med lite information om varje jobb:

 1. IT-konsult

IT-konsulter är i hög efterfrågan i Frankrike, eftersom landet är ett centrum för teknikinnovation. IT-konsulter hjälper företag med att utveckla och implementera nya IT-system, samt att lösa IT-problem. IT-konsulter behöver vanligtvis en högskoleexamen i datavetenskap eller ett annat relevant område.

 1. Webbutvecklare

Webbutvecklare är också i hög efterfrågan i Frankrike, eftersom landet är ett ledande land inom e-handel. Webbutvecklare skapar och utvecklar webbplatser och webbappar. Webbutvecklare behöver vanligtvis en högskoleexamen i datavetenskap eller ett annat relevant område.

 1. Marknadsförare

Marknadsförare är ansvariga för att marknadsföra och sälja produkter och tjänster. De arbetar med att utveckla marknadsföringsstrategier, skapa marknadsföringsmaterial och mäta marknadsföringsresultat. Marknadsförare behöver vanligtvis en högskoleexamen i marknadsföring eller ett annat relevant område.

 1. Rekryterare

Rekryterare är ansvariga för att hitta och anställa nya medarbetare till företag. De arbetar med att annonsera jobb, intervjua kandidater och fatta anställningsbeslut. Rekryterare behöver vanligtvis en högskoleexamen i personaladministration eller ett annat relevant område.

 1. Finansanalytiker

Finansanalytiker analyserar ekonomiska data och fattar investeringsbeslut. De arbetar med att övervaka finansiella marknader, beräkna risker och utveckla investeringsstrategier. Finansanalytiker behöver vanligtvis en högskoleexamen i finans eller ett annat relevant område.

 1. Jurister

Jurister är ansvariga för att ge juridisk rådgivning och företräde åt klienter i juridiska frågor. De arbetar med att skriva juridiska dokument, förhandla avtal och representera klienter i domstol. Jurister behöver vanligtvis en juristexamen från en rättshögskola.

 1. Läkare

Läkare är ansvariga för att diagnostisera och behandla sjukdomar och skador. De arbetar med patienter i sjukhus, vårdcentraler och andra hälsovårdsinstitutioner. Läkare behöver vanligtvis en läkarexamen från en läkarhögskola.

 1. Skolans lärare

Skolans lärare är ansvariga för att undervisa elever i olika ämnen. De arbetar i grundskolor, gymnasier och universitet. Skolans lärare behöver vanligtvis en högskoleexamen i pedagogik eller ett annat relevant område.

 1. Arkitekt

Arkitekt är ansvariga för att designa byggnader och andra strukturer. De arbetar med kunder för att ta fram designkoncept, beräkna kostnader och övervaka byggandet. Arkitekter behöver vanligtvis en högskoleexamen i arkitektur.

 1. Ingenjörer

Ingenjörer är ansvariga för att designa, utveckla och bygga produkter och system. De arbetar med olika branscher, inklusive teknik, bygg och tillverkning. Ingenjörer behöver vanligtvis en högskoleexamen i ingenjörsvetenskap eller ett annat relevant område.

Detta är bara några exempel på bra jobb i Frankrike. Den franska arbetsmarknaden är varierad och det finns många andra bra jobb att välja mellan.

Här är 10 bra frilansjobb i Frankrike med lite information om varje jobb:

 1. Webbutvecklare

Webbutvecklare skapar och utvecklar webbplatser och webbappar. De behöver vanligtvis en högskoleexamen i datavetenskap eller ett annat relevant område.

 1. Grafisk designer

Grafiska designers skapar visuell identitet för företag och produkter. De behöver vanligtvis en högskoleexamen i grafisk design eller ett annat relevant område.

 1. Copywriter

Copywriters skriver text för marknadsföringsmaterial, som webbplatser, broschyrer och annonser. De behöver vanligtvis en högskoleexamen i kommunikation eller ett annat relevant område.

 1. Social media manager

Social media managers sköter företags närvaro på sociala medier. De behöver vanligtvis en högskoleexamen i marknadsföring eller ett annat relevant område.

 1. Översättare

Översättare översätter text mellan olika språk. De behöver vanligtvis en högskoleexamen i översättning eller ett annat relevant område.

 1. Korrekturläsare

Korrekturläsare läser och korrigerar text för fel i grammatik, stavning och stil. De behöver vanligtvis en högskoleexamen i kommunikation eller ett annat relevant område.

 1. Datainsamlare

Datainsamlare samlar in och analyserar data för företag. De behöver vanligtvis en högskoleexamen i statistik eller ett annat relevant område.

 1. Forskare

Forskare bedriver forskning inom olika områden, som vetenskap, teknik, medicin och humaniora. De behöver vanligtvis en doktorsexamen i ett relevant område.

 1. Lärare

Lärare undervisar elever i olika ämnen. De behöver vanligtvis en högskoleexamen i pedagogik eller ett annat relevant område.

 1. Konsulenter

Konsulenter hjälper företag med att lösa problem och förbättra sin verksamhet. De behöver vanligtvis en högskoleexamen i ett relevant område.

Detta är bara några exempel på bra frilansjobb i Frankrike. Det finns många andra bra jobb att välja mellan, så det är viktigt att hitta ett jobb som du är intresserad av och som du har de nödvändiga kvalifikationerna för.

Att leva och bo i Frankrike kan vara en fantastisk upplevelse. Landet har en rik historia och kultur, och det är hemvist för några av de mest ikoniska landmärkena i världen, som Eiffeltornet, Louvren och Notre Dame-katedralen. Frankrike är också ett mycket vackert land, med en varierad natur som sträcker sig från snötäckta berg till medelhavstränder.

Om du funderar på att flytta till Frankrike finns det några saker du bör tänka på. Först måste du bestämma var i Frankrike du vill bo. Det finns många olika städer och byar att välja mellan, var och en med sin egen unika charm. Du bör också tänka på din budget. Frankrike är ett dyrt land, så det är viktigt att ha en bra förståelse för dina kostnader innan du flyttar.

När du har bestämt var du vill bo och hur mycket du kan spendera kan du börja planera din flytt. Du måste ansöka om ett uppehållstillstånd och du måste också ordna med din flytt. Du bör också börja lära dig franska, eftersom det är det officiella språket i Frankrike.

Att leva och bo i Frankrike kan vara en fantastisk upplevelse, men det är viktigt att vara förberedd på utmaningarna. Frankrike är ett dyrt land, och det kan vara svårt att lära sig ett nytt språk. Men om du är villig att anstränga dig kan du ha en fantastisk tid i Frankrike.

Här är några tips för att bo i Frankrike:

 • Lär dig franska. Även om många fransmän kan engelska är det viktigt att lära sig franska för att kunna integreras i samhället och för att kunna kommunicera med människor utanför turistsfären.
 • Var respektfull mot den franska kulturen. Frankrike är ett land med en lång och rik historia och kultur, och det är viktigt att vara respektfull mot det.
 • Var öppen för nya erfarenheter. Frankrike är ett fantastiskt land med mycket att erbjuda, så var öppen för nya erfarenheter och utforska allt som landet har att erbjuda.

Frankrike är ett land med en rik historia och kultur, och det finns mycket att se och göra i landet. Här är några tips på hur du kan spendera din fritid i Frankrike:

 • Besök de många museerna och konstgallerierna i Frankrike. Frankrike är hemvist för några av de mest kända museerna i världen, som Louvren, Musée d’Orsay och Centre Pompidou.
 • Ta en promenad eller cykla genom de vackra parkerna och trädgårdarna i Frankrike. Frankrike har många vackra parker och trädgårdar, som Jardin du Luxembourg, Jardin des Tuileries och Jardin du Champ de Mars.
 • Besök en vingård och prova några av de franska vinerna. Frankrike är ett land med en lång vinhistoria, och det finns många vingårdar att besöka i landet.
 • Gå på en konsert eller teaterföreställning. Frankrike har ett rikt kulturliv, och det finns många konserter och teaterföreställningar att se i landet.
 • Ta en utflykt till ett av de många slotten i Frankrike. Frankrike har många vackra slott, som Château de Versailles, Château de Chambord och Château de Chenonceau.
 • Njut av den franska maten och vinet. Frankrike är känt för sin goda mat och vin, och det finns många restauranger och vinbarer att besöka i landet.

Detta är bara några tips på hur du kan spendera din fritid i Frankrike. Det finns mycket mer att se och göra i landet, så ta dig tid att utforska och hitta dina egna favoritaktiviteter.

Här är några tips på hur du kan resa billigt i Frankrike:

 • Res utanför turistsäsongen. Frankrike är dyrare att besöka under högsäsong (juli och augusti). Om du kan resa under lågsäsong (maj-juni, september-oktober) kan du spara mycket pengar på flyg, boende och aktiviteter.
 • Bo i ett vandrarhem eller hostel. Vandrarhem och hostels är ett mycket billigt sätt att bo i Frankrike. Du kan ofta hitta ett rum för under 20 euro per natt.
 • Ät på lokala restauranger. Lokala restauranger är ett mycket billigare alternativ än turistrestauranger. Du kan ofta hitta en god måltid för under 10 euro.
 • Använd kollektivtrafiken. Kollektivtrafiken i Frankrike är mycket bra och det är ett billigt sätt att ta sig runt. Du kan köpa ett 24-timmarskort för cirka 7 euro.
 • Besök gratis attraktioner. Frankrike har många gratis attraktioner, som parker, trädgårdar och museer. Du kan hitta en lista över gratis attraktioner på internet.
 • Ta med din egen mat och dryck. Om du äter och dricker på utsidan kan du spara mycket pengar genom att ta med din egen mat och dryck. Du kan ofta hitta billiga matbutiker i närheten av turistattraktioner.
 • Köp ett Paris Pass. Paris Pass är ett bra sätt att spara pengar om du planerar att besöka många av de populära attraktionerna i Paris. Passen finns i olika valörer och ger dig fri entré till många av de mest populära attraktionerna, samt rabatt på andra aktiviteter.

Jag hoppas att dessa tips hjälper dig att planera en billig resa till Frankrike!

Här är några exempel på saker som kan vara dyra i Frankrike:

 • Flygbiljetter: Flyg till Frankrike kan vara dyra, särskilt om du reser under högsäsongen (juli och augusti).
 • Boende: Boende i Frankrike kan också vara dyrt, särskilt i större städer som Paris och Lyon.
 • Mat: Mat i Frankrike kan vara dyr, särskilt om du äter på restauranger. En enkel måltid på en restaurang kan kosta upp till 30 euro.
 • Transport: Transport i Frankrike kan vara dyr, särskilt om du reser med tåg eller flyg. En enkel tågbiljett från Paris till Lyon kan kosta upp till 100 euro.
 • Aktiviteter: Aktiviteter i Frankrike kan också vara dyra, särskilt om du vill besöka museer eller andra turistattraktioner. En entrébiljett till Louvren kostar 17 euro.

Jag hoppas att dessa exempel hjälper dig att planera din budget för din resa till Frankrike!

Nej, det är inte svårt att jobba som EU-medborgare i Frankrike. I själva verket är det mycket lättare än att jobba som icke-EU-medborgare. EU-medborgare har rätt att arbeta i Frankrike utan att behöva ansöka om arbetstillstånd. De har också rätt till samma lön och arbetsvillkor som franska medborgare.

För att kunna jobba i Frankrike som EU-medborgare behöver du:

 • Ett giltigt pass eller ID-kort från ett EU-land.
 • Ett intyg om försäkring som täcker sjukdom och olycksfall.
 • Ett intyg om att du har tillräckligt med pengar för att försörja dig under din tid i Frankrike.

Om du inte har ett jobb innan du flyttar till Frankrike kan du söka jobb på nätet eller genom att kontakta företag direkt. Du kan också kontakta det franska utrikesdepartementet för mer information om att jobba i Frankrike.

[advanced_iframe src=”https://www.globalis.se/Laender/frankrike”]

Karta över Frankrike

Klicka på en stad / plats för mer info.

Bordeaux
Lille
Lyon
Paris - HS
Marseille
Montpellier
Nantes
Nice
Strasbourg
Toulouse
Visa Platser
Frankrike-Bordeaux-548-318
Bordeaux

Bordeaux är känt för sina vingårdar och är en av världens främsta vinregioner. Staden har en rik kulturarv med sina vackra 1700-talsbyggnader, pittoreska gränder och den stora Place de la Bourse. Bordeaux erbjuder också utmärkta museer och konstgallerier

Frankrike-Lille-548-318
Lille

Lille är en stad i norra Frankrike som ligger nära gränsen till Belgien. Staden har en intressant blandning av fransk och flamländsk kultur och är känd för sin vackra gammaldags arkitektur. Lille erbjuder också en livlig shopping- och restaurangscen samt intressanta museer som Palais des Beaux-Arts

Frankrike-Lyon-548-318
Lyon

Lyon är en historisk stad som är känd för sitt kulinariska rykte. Den franska matlagningsstilen "lyonnaise" kommer härifrån. Lyon erbjuder också en vacker arkitektur med sin gamla stad, känd som Vieux Lyon, och den imponerande basilikan Notre-Dame de Fourvière

Frankrike-Paris-548-318-2
Paris - HS

Paris, känt som "Staden av ljus", är Frankrikes huvudstad och den största staden i landet. Det är känt för sin ikoniska arkitektur, inklusive Eiffeltornet, Louvren och Notre-Dame-katedralen. Paris är också känt för sin kultur, mode, konst och gastronomi

Frankrike-Marseille-548-318
Marseille

Marseille är Frankrikes näst största stad och ligger vid Medelhavet. Det är en viktig hamnstad och erbjuder en rik kulturell blandning med influenser från både Europa och Nordafrika. Staden är känd för sin vackra hamn, pittoreska gamla hamn och basilikan Notre-Dame de la Garde

Frankrike-Montpellier-548-318
Montpellier

Montpellier är en livlig universitetsstad som ligger vid Medelhavet. Staden har en ung och kosmopolitisk atmosfär och erbjuder en blandning av medeltida arkitektur och moderna byggnader. Montpellier har också vackra parker och trädgårdar att utforska

Frankrike-Nantes-548-318
Nantes

Nantes är en historisk stad som ligger vid floden Loire. Staden erbjuder en intressant blandning av gammalt och nytt med sina medeltida slott och moderna konstinstallationer. Nantes är också känd för sina grönområden och botaniska trädgårdar

Frankrike-Nice-548-318
Nice

Nice är en populär semesterdestination på den franska Rivieran. Staden har vackra stränder, ett behagligt klimat och en charmig gammal stad. Nice erbjuder också en rik kulturell scen med museer, konstgallerier och den berömda Promenade des Anglais längs stranden

Frankrike-Strasbourg-548-318
Strasbourg

Strasbourg ligger vid gränsen till Tyskland och har en rik historia och kultur. Staden är hem för Europaparlamentet och Europadomstolen och anses vara en symbol för europeisk integration. Strasbourgs historiska stadskärna är en UNESCO-världsarvslista och har en imponerande gotisk katedral

Frankrike-Toulouse-548-318
Toulouse

Toulouse är känt som "rosa staden" på grund av den rosa tegelstenen som används i många av sina byggnader. Det är en viktig stad för flyg- och rymdindustrin och rymdbasen Centre Spatial Guyanais ligger utanför staden. Toulouse erbjuder också en livlig kulturscen och historiska sevärdheter som Saint-Sernin-basilikan

×

Geocoding Error Occured.

Tried to Geocode:

Error Type:

Please be sure to follow the tutorial on how to setup the Google APIs required for the Advanced Google Map Widget.

Google Map API Key Tutorial

Våra Partners

Vill du samarbeta med oss och synas med en logga och länk?

Kontakta oss via nedanstående länk till vårt formulär så berättar vi hur det går till.

× Send

VAT & Moms

OBS: Detta gäller endast Företagskunder

Om din kund befinner sig i ett land som ingår i EU, (Europeiska unionen) så ber vi dig att fylla i kundens VAT-nummer när du registrerar din kund i vårt faktura-system. Orsaken är att vi inte lägger på någon moms beroende på att det är ingen moms mellan länder inom EU och vissa andra länder. Mer information hittar du på VAT Notice 701/49: finance.