fbpx


Sänk din avgift
med vårt smarta Gruppbonus -program!

Frilansar du i en Grupp med samma uppdragsgivare, är ni spridda runtom i världen, men ändå samma uppdragsgivare?

Jobbar du ensam, men vet att det finns ett antal andra frilansare som jobbar med samma uppdragivare som dig, då skall du fortsätta läsa på denna sida.
Medlemsregistrering

Gruppbonus, ett smart sätt att få mer pengar i plånboken

Upptäck fördelarna med vår exklusiva Gruppbonus och maximera dina intäkter som frilansare!

Om du tex. har företaget It AB som uppdragsgivare och har ett Wise -konto där du har 6% i avgift, ett Wise -konto är förutsättningen för att kunna utnyttja vår Gruppbonus.

Genom att enkelt rekrytera ytterligare nio frilansare och tillsammans jobba för att locka fler medlemmar med samma uppdragsgivare som du, kan ni snabbt nå första nivån i Gruppbonusen. När ni tio kollegor fakturerar månatligen minskar er avgift från 6% till endast 5% – en betydande besparing för var och en av er.

Men det blir ännu bättre. Vid 25 medlemmar når ni nästa steg i bonusen och er avgift sjunker till 4,5%. Och när ni är 50 starka blir er avgift så låg som 4%.

Ta även kontakt med din uppdragsgivare och förklara, skicka även länken om denna Gruppbonus så är vi säkra på att dem hjälper till att upplysa dina frilanskollegor om detta system så att ni alla kan ta del av ett smart verktyg och ett smart bonussystem där uppdragsgivaren kan hjälpa sina frilansare att få mer pengar i plånboken, det säger dem inte nej till.

Det bästa är att detta system inte bara gynnar dig, utan även din uppdragsgivare. Genom att dela med sig av länken till vår Gruppbonus till din uppdragsgivare kan du inte bara sänka dina kostnader utan också hjälpa företaget att spara pengar genom att vi tar över som fakturering och löneutbetalare. Det är en win-win för alla parter!

Vår bonusstruktur främjar samarbete och gemenskap, både bland våra medlemmar och våra kunder. Anslut dig till oss idag och låt oss tillsammans maximera våra intäkter och stärka vår gemenskap!

Vi hoppas att du vill använda vårt Gruppbonus system för att sänka din avgift!

Teamet på Frilansgruppen / Globalworker

Har du någon fråga?

Bli Medlem

Vårt engelska företag – Avgift 6%
Global Freelance Workers LTD erbjuder stöd för fakturering och löneutbetalningar till alla som frilansar Utomlands, din lön blir insatt på ett Wisekonto, eller annat valfritt bankkonto.

Vårt svenska företag – Avgift 6%
Globalworker AB erbjuder stöd för fakturering och löneutbetalningar för dig som Jobbar Utomlands och är skattskyldig i Sverige, din lön blir insatt på ett svenskt bankkonto, eller annat valfritt bankkonto.

Vi betalar in din Skatt och Sociala avgifter till berörda myndigheter i Sverige.

OBS: Vi betalar ut din lön inom 24 Timmar.

Cookie-samtycke med Real Cookie Banner