fbpx

Portugal

Huvudstad: Lissabon
Portugal är ett land som ligger i sydvästra Europa på den Iberiska halvön. På denna sida hittar du en hel del grundläggande fakta om Portugal:
Video - Information
.

Sök Jobb i Portugal

.

Städer i Portugal

1. Huvudstad: Lissabon
2. Befolkning: Cirka 10,3 miljoner människor (2022)
3. Officiellt språk: Portugisiska
4. Valuta: Euro (EUR)
5. Geografi: Portugal delar den Iberiska halvön med Spanien och har en kustlinje längs Atlanten.
6. Historia: Portugal har en rik historisk bakgrund, inklusive den stora tiden som en sjöfartsnation under Age of Discovery. Landet etablerade handelsrutter och kolonier runt om i världen.
7. Kultur: Portugisisk kultur präglas av musik, dans, konst och litteratur. Fado, en sorgesångtradition, är särskilt framstående. Portugals arkitektur, inklusive de karakteristiska blå kakelplattorna (azulejos), är också känd runt om i världen.
8. Mat: Portugisisk mat är känd för sina färska råvaror och havets delikatesser. Bacalhau (torkad och saltad torsk) är en populär ingrediens. Portvin, en söt vinvariant, är också känt från regionen Douro.
9. Religion: Majoriteten av befolkningen är romersk-katolsk, men landet är känt för sin religiösa tolerans.
10. Politiskt system: Portugal är en republik med en demokratisk regeringsform. Det har en president som är statschef och en premiärminister som är regeringschef.

Portugal är en populär turistdestination med sina vackra stränder, historiska platser och kulturella upplevelser. Landet är också känt för sina vinregioner, särskilt portvin i Douro-dalen och vinet från regionen Vinho Verde.

Att söka och få ett frilansjobb i Portugal som svensk medborgare innebär att navigera genom några specifika steg. Här är några riktlinjer:

1. **Utforska Arbetsmarknaden:**
– Forska om arbetsmarknaden i Portugal för den specifika bransch eller sektor där du letar efter frilansmöjligheter. Det kan vara användbart att veta vilka typer av tjänster som efterfrågas och vilka företag eller plattformar som är relevanta.

2. **Bygg upp ditt Nätverk:**
– Använd sociala medier och professionella nätverk för att bygga upp din närvaro och nätverk i Portugal. LinkedIn kan vara särskilt användbart för att ansluta med potentiella arbetsgivare och kollegor.

3. **Språkkunskaper:**
– Många arbetsgivare i Portugal kräver att du har goda kunskaper i portugisiska, särskilt om du planerar att arbeta med lokalbefolkningen. Att behärska det portugisiska språket kan öppna fler dörrar och öka dina chanser att få arbete.

4. **Arbets- och uppehållstillstånd:**
– Om du inte är medborgare i en EU/EES-medlemsstat, måste du säkerställa att du har rätt arbets- och uppehållstillstånd för att arbeta i Portugal. Kontrollera de aktuella reglerna och föreskrifterna för visum och arbetstillstånd.

5. **CV och Portfölj:**
– Se till att ditt CV är anpassat till portugisiska normer och att det tydligt framhäver dina färdigheter och erfarenheter. Om möjligt, skapa en portfölj av ditt arbete för att visa upp för potentiella arbetsgivare.

6. **Använd Jobbportaler och Plattformar:**
– Många jobbportaler och plattformar är tillgängliga där arbetsgivare annonserar efter frilansare. Registrera dig på dessa plattformar och ansök på relevanta jobbannonser.

7. **Lokala Företag och Nätverksmöten:**
– Delta i lokala evenemang, nätverksmöten och branschspecifika konferenser för att träffa potentiella arbetsgivare och kollegor personligen. Personliga möten och relationer är ofta viktiga i arbetslivet i Portugal.

8. **Följ Lokala Arbetsmarknadstrender:**
– Håll dig uppdaterad om arbetsmarknadstrender, branschnyheter och ekonomiska förändringar i Portugal. Detta kan hjälpa dig att anpassa din strategi för att öka dina chanser att hitta frilansjobb.

9. **Sök på Distans:**
– Om du har färdigheter som tillåter det, överväg att söka frilansjobb på distans från Portugal. Många arbetsgivare är öppna för att anställa frilansare oavsett deras fysiska plats.

10. **Rådgivning från Lokala Experter:**
– Kontakta lokal arbetsförmedling, företag och professionella rådgivare för att få insikt och råd om arbetsmarknaden i Portugal.

Kom ihåg att det är viktigt att vara ihärdig och flexibel när du söker arbete utomlands. Genom att kombinera professionell förberedelse och aktiv nätverksbyggande ökar du dina chanser att hitta ett frilansjobb i Portugal.

Att leva och bo i Portugal kan vara en underbar upplevelse, och landet erbjuder en rik kultur, vacker natur och ett behagligt klimat. Här är några faktorer att överväga om du funderar på att leva och bo i Portugal:

**1. Klimat:**
Portugal har ett medelhavsklimat med milda vintrar och varma somrar. Klimatet varierar dock något beroende på var i landet du befinner dig.

**2. Kostnad för livet:**
Portugal anses ofta vara ett prisvärt land att leva i jämfört med andra västeuropeiska länder. Kostnaden för boende, mat och levnadskostnader är generellt sett lägre.

**3. Boende:**
Det finns olika alternativ för boende, från lägenheter i stadskärnor till lantliga hus. Stora städer som Lissabon och Porto har ett varierat utbud av bostäder, men priserna kan variera.

**4. Hälso- och sjukvårdssystem:**
Portugal har ett offentligt sjukvårdssystem, och det finns även privata alternativ. Det offentliga sjukvårdssystemet anses vara av god kvalitet.

**5. Språk:**
Portugisiska är det officiella språket, så det kan vara fördelaktigt att lära sig några grundläggande fraser. Många portugiser talar dock också engelska.

**6. Mat och kultur:**
Portugisisk mat är känd för sin smak och variation. Landet har också en rik kulturell historia, med många konstgallerier, museer och historiska platser att utforska.

**7. Visum och uppehållstillstånd:**
Om du planerar att bo i Portugal under en längre tid måste du troligen söka visum eller uppehållstillstånd. Reglerna kan variera beroende på ditt ursprungsland och avsikten med din vistelse.

**8. Arbete och företagande:**
Det är viktigt att förstå arbetsmarknaden och eventuella regler för att arbeta eller starta eget företag i Portugal.

**9. Livsstil och samhälle:**
Portugal är känt för sin avslappnade livsstil och vänliga atmosfär. Att integrera sig i det lokala samhället kan vara berikande och göra din upplevelse mer meningsfull.

Innan du tar beslutet att flytta, är det klokt att göra grundlig forskning och kanske till och med besöka landet för att få en bättre förståelse för kulturen och livsstilen. Att kontakta expat-grupper och prata med människor som redan bor i Portugal kan också ge värdefull insikt.

Portugal erbjuder en mängd olika nöjes- och fritidsmöjligheter för både lokalbefolkningen och besökare. Här är några populära aktiviteter och platser för nöjen och fritid i Portugal:

1. **Strandliv:**
Med en kustlinje som sträcker sig längs Atlanten finns det gott om vackra stränder i Portugal. Populära destinationer som Algarve och Cascais är kända för sina soliga stränder och vattensporter.

2. **Historiska och kulturella platser:**
Portugal har en rik historia och erbjuder många historiska och kulturella sevärdheter. Lissabon, Porto och Sintra är bara några av de platser där du kan upptäcka imponerande arkitektur och fascinerande museer.

3. **Vandring och naturupplevelser:**
Landets varierade landskap gör det till en idealisk plats för vandring och utforskning av naturen. Dourodalen och nationalparken Peneda-Gerês är exempel på områden som lockar vandrare och naturälskare.

4. **Vinprovning:**
Portugal är känt för sitt vin, särskilt portvinet från Dourodalen. Du kan besöka vingårdar runt om i landet för att smaka på olika viner och lära dig mer om vinproduktionen.

5. **Musik och dans:**
Portugisisk musik och dans är en viktig del av kulturen. Fado, en traditionell musikgenre, är särskilt populär. I städerna finns det ofta möjligheter att uppleva livemusik och dans på lokala klubbar och barer.

6. **Mat och kulinariska upplevelser:**
Maten i Portugal är en stor del av kulturen. Prova lokala delikatesser som bacalhau (torkad och saltad fisk), pastéis de nata (krämiga bakverk) och portugisiska ostar. Det finns också många matfestivaler och marknader att utforska.

7. **Sportaktiviteter:**
Om du är sportintresserad finns det möjligheter att delta i eller titta på olika sportevenemang. Fotboll är särskilt populärt, och att gå på en fotbollsmatch kan vara en spännande upplevelse.

8. **Festivaler och evenemang:**
Portugal firar många traditionella festivaler och evenemang året runt. Carnaval i Loulé, São João i Porto och Fátima-pilgrimsfärden är bara några exempel på festligheter som äger rum i landet.

Oavsett om du är intresserad av avslappnade strandområden, kulturella utflykter, äventyrsaktiviteter eller gastronomiska upplevelser, har Portugal något att erbjuda för alla smaker och intressen.

Prisnivån i Portugal kan variera beroende på var i landet du befinner dig, din livsstil och dina personliga preferenser. Här är några generella observationer om vad som kan vara billigare eller dyrare i Portugal:

**Billigt:**

1. **Boende:** Jämfört med många andra europeiska länder, särskilt i västra Europa, kan boendekostnaderna vara relativt låga. Det finns många prisvärda alternativ för såväl kortvariga som långvariga vistelser.

2. **Livsmedel och mat:** Matvaror och restaurangpriser är vanligtvis överkomliga. Lokal mat, särskilt på mindre orter och marknader, kan vara prisvärd och av hög kvalitet.

3. **Allmänna transporter:** Kollektivtrafik, som bussar och tåg, är generellt sett prisvärt. Det gör det relativt enkelt och billigt att resa inom landet.

4. **Kaféer och kafémat:** Att njuta av en kopp kaffe på ett lokalt kafé är ofta mycket prisvärt. Dessutom kan du hitta goda och prisvärda bakverk.

**Dyrt:**

1. **Vissa turistområden:** Populära turistdestinationer som Lissabon och Algarve kan vara dyrare än mindre besökta områden, särskilt när det gäller boende och restaurangpriser.

2. **Premiumboende:** Lyxiga hotell och high-end boenden kan vara relativt dyra, särskilt under högsäsong eller vid stora evenemang.

3. **Internationella varumärken:** Om du föredrar internationella varumärken och exklusiva butiker kan dessa vara dyrare jämfört med lokala alternativ.

4. **Fordon och bränsle:** Att äga och underhålla en bil, särskilt om du köper ett internationellt märke, kan vara kostsamt. Bränslepriserna kan också variera.

5. **Vissa importerade varor:** Importerade varor och vissa specialprodukter kan vara dyrare än lokala alternativ.

Generellt sett kan Portugal erbjuda en överkomlig livsstil, men det är alltid bra att göra en personlig budget och undersöka kostnaderna för de områden och tjänster som är viktiga för dig när du planerar att leva eller besöka landet.

Maten och matkulturen i Portugal är rik på smaker, traditioner och influenser från både land- och havsprodukter. Här är några kännetecken för den portugisiska maten och matkulturen:

1. **Färsk fisk och skaldjur:** Portugal har en lång kustlinje, vilket gör färsk fisk och skaldjur till en central del av den portugisiska kosten. Bacalhau (torkad och saltad torsk) är en traditionell favorit, och det finns många olika sätt att tillaga det på.

2. **Cataplana:** Detta är en typ av gryta som används för att tillaga olika rätter, särskilt skaldjursgrytor. Det är en plåtliknande behållare med två hälften som går ihop, och den används ofta för att laga rätter som ”Cataplana de Marisco” (skaldjursgryta).

3. **Portugisiska bakverk:** Portugal är känt för sina utsökta bakverk och dess konfektyrkultur. Några av de mest kända inkluderar Pastel de Nata (en sorts krämig paj), Bolo de Arroz (rispaj) och Queijadas (ostkakor).

4. **Portugisiskt bröd:** Bröd är en viktig del av den portugisiska kosten, och det finns många olika sorter att välja mellan. Några av dem är Pão Alentejano och Broa (majsbröd).

5. **Vin och portvin:** Portugal är känt för sina viner, inklusive portvin från regionen Douro. Det finns också andra utmärkta viner från regioner som Vinho Verde och Alentejo.

6. **Grillad mat:** Grillad mat är mycket populär i Portugal. Du hittar ofta grillade fiskar och kött, inklusive den kända chouriço (korv).

7. **Risrätter:** Ris är en viktig ingrediens i många portugisiska rätter. Arroz de Pato (andrisotto) och Arroz de Marisco (skaldjursrisotto) är exempel på rätter där ris används som bas.

8. **Gårdar och lokala råvaror:** Många portugisiska rätter bygger på lokala och säsongsmässiga råvaror. Gårdsfärsk mat är viktig, och det finns en ökad medvetenhet om att stödja lokala producenter.

Portugisisk mat är känd för sin mångfald och kreativitet, och den portugisiska kulturen värdesätter gemenskapen och njutningen av god mat tillsammans med familj och vänner.

1. Du behöver inte öppna ett eget företag.
2. Du kan fakturera både Företag och Privatkunder.
3. Du kan börja jobba omgående när du får ett jobb.
4. Du behöver inte registrera dig i landet du skall jobba för att få ett arbetstillstånd.
5. Du kan själv ombesörja att betala in din skatt.
6. Vi betalar upp till 94% av din lön till dig.
7. Vi tar endast 6% i avgift.
8. Vi betalar ut din lön inom 24 timmar.
9. Du är fri att börja och sluta jobba hos oss när du vill.
10. Vi skriver inga krångliga anställningsavtal.
11. Vi svarar på mejl inom 24 timmar.
12. Vi är ett offshorebolag med anknytning till EU:s regler och lagar.
13. Vi lägger inte på någon moms eftersom det enligt lag inom EU inte är moms för tjänster mellan företag, det gäller även alla andra länder som vi jobbar med, det underlättar även för din kund som inte behöver bokföra några moms- transaktioner.

Vill du veta mer?

.

Städer i Portugal efter antal invånare

Lissabon
Porto
Amadora
Braga
Setúbal
Visa Platser
Lissabon

 Invånare 517 802

Porto

Invånare 249 633

Amadora

Invånare 178 858

Braga

Invånare 121 394

Setúbal

Invånare 117 110

×

Geocoding Error Occured.

Tried to Geocode:

Error Type:

Please be sure to follow the tutorial on how to setup the Google APIs required for the Advanced Google Map Widget.

Google Map API Key Tutorial

Lissabon

Lissabon är Portugals huvudstad och största stad. Här är några grundläggande fakta om staden:

1. **Läge och geografi:**
– Lissabon ligger vid Atlantkusten i västra Portugal, och floden Tejo (Tagus) rinner genom staden.
– Staden är byggd på sju kullar, vilket ger den en karakteristisk topografi och vackra utsikter.

2. **Historia:**
– Lissabon har en lång och rik historia som sträcker sig tillbaka till antiken. Staden grundades av fenicier och har sedan dess varit under romersk, muslimsk och kristen kontroll.
– Under 1400- och 1500-talen var Lissabon en viktig hamnstad under den portugisiska upptäcktsresan, och staden hade en framträdande roll under den ”guldåldern” av portugisisk sjöfart och handel.

3. **Arkitektur och sevärdheter:**
– Lissabon har en varierad arkitektur med influenser från olika tidsperioder. Gamla stadsdelar som Alfama och Mouraria har smala gränder och traditionella hus, medan områden som Belém har imponerande monument och byggnader från upptäcktsresans era.
– Några av de mest kända sevärdheterna inkluderar Torre de Belém, Mosteiro dos Jerónimos och Castelo de São Jorge.

4. **Kultur och nöjen:**
– Lissabon är känt för sin livliga kultur, musik och konstscen. Fado, en traditionell portugisisk musikgenre, har sina rötter här.
– Staden har också ett pulserande nattliv, särskilt i områden som Bairro Alto, där det finns många barer och klubbar.

5. **Mat och dryck:**
– Portugisisk mat är rik på smak, och Lissabon erbjuder ett brett utbud av kulinariska upplevelser. Lokala specialiteter inkluderar bacalhau (torkad och saltad torsk), pastéis de nata (krämiga bakverk) och bifana (fläskköttssmörgås).

6. **Transport:**
– Lissabon har ett välutvecklat transportsystem som inkluderar tunnelbana, spårvagnar, bussar och färjor. Den kända spårvagnen nummer 28 tar besökare genom stadens mest pittoreska områden.
– Den internationella flygplatsen, Portela Airport, ligger nära staden och är en viktig knutpunkt för resor till och från Portugal.

Sammanfattningsvis är Lissabon en charmig stad med en rik historia, vacker arkitektur, en mångfacetterad kultur och en imponerande matkultur. Det är en populär destination för turister från hela världen.

Porto

Porto är en stad i norra Portugal och är den näst största staden i landet. Här är några grundläggande fakta om Porto:

1. **Läge och geografi:**
– Porto ligger vid floden Douro, nära dess mynning i Atlanten.
– Staden är känd för sina branta backar och färgglada hus längs flodbanken.

2. **Historia:**
– Porto har en rik historia och har varit bebott sedan antiken. Den har varit en viktig handelsstad och en del av det historiska handelsnätverket för portugisisk vinexport.
– Under medeltiden var Porto en betydande stad inom det portugisiska riket.

3. **Arkitektur och sevärdheter:**
– Staden har en fascinerande arkitektur med en blandning av gamla och moderna byggnader.
– Kända sevärdheter inkluderar Ribeira, den historiska stadskärnan längs floden, samt Dom Luís I-bron som är ett landmärke som förbinder Porto med staden Vila Nova de Gaia på andra sidan av floden.

4. **Vinhandel och Portvin:**
– Porto är känt som hem för portvinet, en söt och stark vinvariant. Portvinkällare längs floden i Vila Nova de Gaia är populära turistattraktioner där besökare kan provsmaka och lära sig om produktionen av portvin.

5. **Kultur och konst:**
– Porto är en kulturellt rik stad med många konstgallerier, teatrar och musikscener. Livemusik och traditionell portugisisk fado är vanliga inslag i stadens nöjesliv.
– Den historiska stadskärnan i Porto är ett världsarv och har en unik atmosfär med smala gränder och torg.

6. **Mat och dryck:**
– Porto har ett rikt gastronomiskt utbud med fokus på färsk fisk och skaldjur. Lokala specialiteter inkluderar Francesinha, en köttsandwich täckt med ost och en speciell sås.
– Staden har också många traditionella marknader och restauranger där besökare kan smaka på autentiska portugisiska rätter.

7. **Transport:**
– Porto har ett effektivt kollektivtrafiksystem, inklusive tunnelbana, bussar och spårvagnar.
– Francisco Sá Carneiro Airport är den internationella flygplatsen som betjänar staden och ligger cirka 11 kilometer norr om centrum.

Porto är en stad med en stark identitet, känd för sin vänliga atmosfär, rika kultur och unika arkitektur. Dess vintradition och historiska platser gör den till en populär destination för turister.

Amadora

Amadora är en stad och kommun i storstadsområdet runt Lissabon, Portugal. Här är några grundläggande fakta om Amadora:

1. **Geografisk Placering:**
– Amadora ligger i Lissabons storstadsområde och utgör en del av dess förorter. Staden gränsar till huvudstaden i väster.

2. **Befolkning:**
– Amadora är en av de mest tätbefolkade kommunerna i Portugal och har en mångfaldig befolkning.

3. **Historia:**
– Staden har en modern historia och har växt fram som en följd av urbaniseringen och expansionen av Lissabon under 1900-talet.

4. **Kommunikation och Transport:**
– Amadora har goda transportförbindelser, inklusive järnvägslinjer och vägnät, vilket gör det lätt att resa till och från området.

5. **Ekonomi:**
– Staden har en varierad ekonomi och är hem för olika affärsverksamheter och industriella områden.

6. **Kultur och Fritid:**
– Amadora erbjuder olika kulturella och fritidsaktiviteter, inklusive parker, teatrar och andra rekreationstillfällen.

7. **Utbildning:**
– Området har utbildningsinstitutioner och skolor som betjänar lokalbefolkningen.

8. **Hälsa och Tjänster:**
– Det finns sjukhus, vårdinrättningar och andra samhällstjänster tillgängliga för invånarna.

9. **Stadsutveckling:**
– Amadora har genomgått stadsmässig utveckling och stadsplanering för att hantera den ökande befolkningen och skapa bättre levnadsvillkor.

10. **Kommunala Projekt:**
– Staden kan vara värd för olika kommunala projekt och evenemang för att främja samhällssammanhållning och kulturellt utbyte.

Det är viktigt att notera att stadsinformation kan förändras över tiden, och för de senaste och mest detaljerade uppgifterna rekommenderas att konsultera officiella källor eller lokaladministrationen.

Braga

Braga är en stad och en kommun i norra Portugal och är en av landets äldsta och mest historiska städer. Här är några grundläggande fakta om Braga:

1. **Geografisk Placering:**
– Braga är belägen i regionen Minho i norra Portugal. Det är huvudstad i distriktet Braga och ligger relativt nära Atlanten.

2. **Historia:**
– Braga har en lång historia och har varit bebodd sedan romartiden. Under medeltiden var det en viktig religiös och kulturell plats.

3. **Religiösa Platser:**
– Staden är känt för sina många kyrkor och religiösa platser. Bom Jesus do Monte, en barockkyrka och en världsarvsplats, är en av de mest kända.

4. **Universitet och Utbildning:**
– Braga är hem för det äldsta katolska universitetet i Portugal, Universidade do Minho. Staden har en levande studentgemenskap.

5. **Turism:**
– Braga är en populär turistdestination med sina historiska byggnader, kyrkor, parker och traditionella portugisiska arkitekturelement.

6. **Folkfester:**
– Staden är känd för sina traditionella festivaler och evenemang, inklusive São João-festivalen som firas i juni och São João do Souto-festivalen.

7. **Kulturella Evenemang:**
– Braga är värd för olika kulturella evenemang, konserter och konstutställningar under året.

8. **Stadsutveckling:**
– Staden har genomgått omfattande stadsutveckling för att kombinera modernitet med bevarandet av sitt historiska arv.

9. **Ekonomi:**
– Braga har en varierad ekonomi, inklusive industrisektorer, handel och turism.

10. **Klimat:**
– Området har ett tempererat klimat med milda vintrar och varma somrar.

Braga är känt för sin rika historia, kulturella arv och religiösa betydelse. Det är en stad där det gamla och det moderna lever i harmoni, vilket gör det till en intressant destination för både turister och lokalbefolkningen.

Setúbal

Setúbal är en stad och en kommun i regionen Setúbal, som ligger söder om Lissabon längs Atlantkusten. Här är några grundläggande fakta om Setúbal:

1. **Läge:** Setúbal är beläget på Setúbalskyddets norra strand, vid mynningen av floden Sado. Det är en viktig hamnstad och har en imponerande utsikt över Troiabukten.

2. **Natur och omgivning:** Staden är omgiven av natursköna områden, inklusive Arrábida-bergen som ger spektakulära vyer och möjligheter för friluftsaktiviteter som vandring och strandaktiviteter. Stränderna i området är kända för sin skönhet.

3. **Historia:** Setúbal har en rik historia som sträcker sig tillbaka till romartiden. Under åren har staden varit en viktig hamn och handelsplats.

4. **Fiskeindustri:** Setúbal är känt för sin fiskeindustri, och stadens hamn spelar en viktig roll för handel och fiskeaktiviteter. Färjor går från Setúbal till Troia, en halvö på andra sidan bukten.

5. **Vinproduktion:** Regionen är också känd för sin vinproduktion, särskilt muscatvin. Setúbal-muscat är en söt dessertvinstil som produceras i området.

6. **Kulturella evenemang:** Staden har olika kulturella evenemang och festivaler som lockar både lokalbefolkningen och besökare. Setúbal är också värd för olika konstutställningar och musikevenemang.

7. **Gastronomi:** Setúbal är känt för sina färska skaldjur och fiskrätter. Många restauranger serverar färsk fisk och skaldjur som fångas i området.

8. **Turism:** Staden har blivit alltmer populär som turistmål på grund av sina natursköna omgivningar, historiska platser och kustnära läge.

9. **Transport:** Setúbal är lättillgängligt från Lissabon med bil, tåg eller färja. Det finns också bussförbindelser till andra städer i regionen.

Sammanfattningsvis är Setúbal en charmig stad med en rik historia, vacker natur och en framstående roll inom fiske och vinproduktion. Dess närhet till Lissabon och de omgivande natursköna områdena gör den till en attraktiv destination för både lokalbefolkning och besökare.

Bli Medlem

Vårt engelska företag – Avgift 6%
Global Freelance Workers LTD erbjuder stöd för fakturering och löneutbetalningar till alla som frilansar Utomlands, din lön blir insatt på ett Wisekonto, eller annat valfritt bankkonto.

Vårt svenska företag – Avgift 6%
Globalworker AB erbjuder stöd för fakturering och löneutbetalningar för dig som Jobbar Utomlands och är skattskyldig i Sverige, din lön blir insatt på ett svenskt bankkonto, eller annat valfritt bankkonto.

Vi betalar in din Skatt och Sociala avgifter till berörda myndigheter i Sverige.

OBS: Vi betalar ut din lön inom 24 Timmar.

Cookie-samtycke med Real Cookie Banner