fbpx


Om Oss & Företaget

Välkommen till GlobalWorker, den smidiga lösningen för alla världens frilansare som strävar efter att arbeta och fakturera internationellt.

Globalworker är startat av två erfarna experter inom finans och HR i Sverige.

GlobalWorker har över 20 års samlad erfarenhet av att omdefiniera hur frilansare navigerar i den globala arbetsmarknaden.
Medlemsregistrering

Vår plattform är skapad för att göra internationell fakturering mindre komplicerad. Genom att skicka sina fakturor via GlobalWorker kan frilansare överlåta hanteringen och säkerställandet av tidig betalning av oss. Vi ombesörjer även eventuella påminnelsefakturor, räntefakturor och inkasso om så erfordras.

GlobalWorker – Där Fakturering är Enkelt, Möjligheterna Obegränsade och din Karriär inte känner några Gränser.

Anslut dig till GlobalWorker-communityn och utforska en värld av möjligheter. Oavsett om du är en erfaren frilansare eller nybörjare på din globala karriärresa fungerar vår plattform som din pålitliga partner för att navigera genom det ständigt föränderliga landskapet av distansarbete.

Bli Medlem

Vårt engelska företag – Avgift 6%
Global Freelance Workers LTD erbjuder stöd för fakturering och löneutbetalningar till alla som frilansar Utomlands, din lön blir insatt på ett Wisekonto, eller annat valfritt bankkonto.

Vårt svenska företag – Avgift 6%
Globalworker AB erbjuder stöd för fakturering och löneutbetalningar för dig som Jobbar Utomlands och är skattskyldig i Sverige, din lön blir insatt på ett svenskt bankkonto, eller annat valfritt bankkonto.

Vi betalar in din Skatt och Sociala avgifter till berörda myndigheter i Sverige.

OBS: Vi betalar ut din lön inom 24 Timmar.

Cookie-samtycke med Real Cookie Banner